ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΣΙΝΕΜΑ "CINE ΚΟΛΟΣΣΑΙΟΝ"

Μόλις 8 ευρώ για Δύο Εισιτήρια (4 ευρώ κατά άτομο), της Εκπληκτικής Παραγωγής και πολυσυζητημένης Ταινίας Εποχής Άννα Καρένινα που αποτελεί μεταφορά του Διάσημου Κλασικού Μυθιστορήματος του Λέοντος Τολστόι, με μια από τις Ωραιότερες Ιστορίες Αγάπης, σε Διασκευή του Βραβευμένου με Όσκαρ Σεναριογράφου Τομ Στόπαρντ! Μία Εξαιρετική Ταινία που κάνει Πρεμιέρα στη χώρα μας και θα προβάλλεται σε Αποκλειστικότητα για την Θεσσαλονίκη στο Cine Κολοσσαίον!

Μόλις 8 ευρώ για Δύο Εισιτήρια (4 ευρώ κατά άτομο), της Νέας Μεγάλης Παραγωγής της Disney … της Απολαυστικής και Μεταγλωττισμένης στα Ελληνικά Κωμωδίας Κινουμένων Σχεδίων Ράλφ, η Επόμενη Πίστα - Wreck it Ralph! Εορταστική Απόλαυση με μία άκρως Διασκεδαστική Ταινία με την Υπογραφή της Disney, στο Cine Κολοσσαίον!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΜΑΣΑΖ "FACE&BODY DAY SPA"

Γλυκές και ... Θερμές Προσφορές Χαλάρωσης και Αναζωογόνησης με Μοναδικές Προτάσεις Relax & Therapy Μασάζ, στον όμορφο χώρο του Face & Body Day Spa! Mόλις 15 ευρώ για Ένα Απολαυστικό Hot Chocolate Full Body Spa Μassage (Διάρκειας 50') με Ζεστή Σοκολάτα σε όλο το Σώμα...και Ξεχάστε το Άγχος, την Ένταση, τη Κακή Διάθεση και τα Προβλήματα της Καθημερινότητας... ή για Ένα Απόλυτα Θεραπευτικό Hot & Cold Stones Anti-stress Massage σε Αυχένα - Πλάτη - Ώμους & Χέρια με Ζεστό Λάδι με Αιθέρια Έλαια, και χρήση Ζεστών και Κρύων Ηφαιστειογενών Πετρών (Διάρκειας 50')... και νοιώστε Άμεση Ανακούφιση από Πονοκεφάλους και Μυικούς Πόνους, κερδίζοντας Αναζωογόνηση, Ηρεμία, Χαλάρωση και Ευεξία!

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ&ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ


16€ από 100€ για 1 συνεδρία αποτριχωσης ipl laser με επιλογή μεταξύ των εξής περιοχών: α) μηρούς ή β) γάμπες ή γ) μασχάλες + full μπικίνι από το Ινστιτούτο ''Ομορφιά & Ευεξία'' στις Συκιές. ΕΚΠΤΩΣΗ 74%
ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!! Μόνο 17€ από 225€ για 16 συνεδρίες Λιποδιάλυσης, Εξάλειψης Κυτταρίτιδας Και σύσφιξης με το μηχάνημα KESTOS + 5 θεραπείες με το μηχάνημα PRESTIGE ανάλογα με τις ανάγκες του σώματος απο το Ινστιτούτο ''Ομορφιά & Ευεξία'' στις Συκιές. ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΓΟΡΑΣ ΠΟΛΛΑΠΛΩΝ ΚΟΥΠΟΝΙΩΝ!!! ΕΚΠΤΩΣΗ 92% 

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ "Η ΓΙΑΓΙΑ" ΤΣΑΛΤΑΜΠΑΣΗ-ΟΡΦΑΝΟΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΓΙΑ ΛΕΙΑΝΣΗ ΦΤΕΡΝΩΝ-ΣΚΑΣΙΜΑΤΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:CABLE CARTOON BOBBIN WINDER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-MUSIC MP3 PLAYER

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΛΚΑΛΙΚΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ PANASONIC AAA+AA

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΒΡΑΣΤΗΡΕΣ&ΣΕΤ ΜΥΛΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ-ΓΟΥΡΙΑ 2012/ΕΠΙΠΛΑΤΙΝΩΜΕΝΑ/ΕΠΑΡΓΥΡΑ/ΕΠΙΧΡΥΣΑ


Για ένα (1) επίχρυσο ή ένα (1 )επάργυρο γούρι του 2013, με κρύσταλλα Swarovski, σε διάφορα υπέροχα σχέδια, ή μόλις 25€ για 3 γούρια 2013 με κρύσταλλα Swarovski από το αγαπημένο κοσμηματοπωλείο Γεωργίου. Νέα χρονιά , , Νέα ευκαιρία με το πιο πολύτιμο και γιορτινό δώρο για τους τυχερούς που αγαπάτε!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ GINSU 2000

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ ΕΚΤΥΠΩΜΕΝΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΡΕΜΕΣ ΧΕΡΙΩΝ-LIPSTICK ΓΙΑ ΣΚΑΣΜΕΝΑ ΧΕΙΛΙΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΓΙΛΕΚΑ ΜΑΣΑΖ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ VICHY

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΗΚΕΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΡΟΥΧΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΓΗΤΙΚΑ ΕΜΠΛΑΣΤΡΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΕΞΙ ΟΛΟΣΩΜΑ ΔΙΚΤΥΩΤΑ ΚΑΛΣΟΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:PANEL ΥΠΕΡΥΘΡΗΣ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΓΑΠΗΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΝΔΡΙΚΑ ΔΩΡΑ-ΡΟΛΟΓΙΑ NAUTICA


Ανδρικό Ρολόι Nautica A19537G - 165€ από 340€ (Έκπτωση 51%) για ένα αδιάβροχο ανδρικό ρολόι Nautica με κάσα από ανοξείδωτο ατσάλι, μαύρο καντράν με ασημί φωσφορἰζοντες δείκτες και σημεία και μαύρο καουτσούκ λουράκι. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Ανδρικό Ρολόι Nautica A13580G - 165€ από 330€ (Έκπτωση 50%) για ένα αδιάβροχο ανδρικό ρολόι Nautica με κάσα και μπρασελέ από ανοξείδωτο ατσάλι και μαύρο καντράν με ασημί φωσφορἰζοντες δείκτες και σημεία. Δυνατότητα εξόφλησης σε 6 Άτοκες Δόσεις!
Ανδρικό Ρολόι Nautica A13553G - 95€ από 190€ (Έκπτωση 50%) για ένα αδιάβροχο ανδρικό ρολόι Nautica από ανοξείδωτο ατσάλι με μπλε καντράν, ασημί φωσφορίζοντες δείκτες και σημεία και μπλε δερμάτινο λουράκι με λευκές ραφές.

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ:ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ E-SHOP

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΑΣΥΡΜΑΤΑ ΚΟΥΔΟΥΝΙΑ ΣΠΙΤΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΕΡΜΑΝΤΙΚΑ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΣΟΜΠΕΣ ΞΥΛΟΥ-ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΘΕΡΜΑΝΣΗ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΙ ΘΕΡΜΟΣΙΦΩΝΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ POWER BALANCE

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΦΩΤΟΣΩΛΗΝΕΣ ΜΕ 8 ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΦΩΤΙΣΜΟΥ

Βάλτε Φως και Χρώμα στις Φετινές σας Εορτές!!13€ 10 μέτρων ή με 16€ 15 μέτρων, Εντυπωσιακό Φωτοσωλήνα, με εναλλαγές διαφόρων χρωμάτων, με 8 προγράμματα φωτισμού, κατάλληλο για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA BROTHERS στην Ομόνοια ή 16.50€ και 19,50€ αντίστοιχα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. ΔΙΑΘΕΣΗΜΑ ΛΙΓΑ ΤΕΜΑΧΙΑ.Έκπτωση έως 45%!!
16€ για μια Εντυπωσιακή Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση με Φωτοσωλήνα 10 μέτρων, σε ιριδίζων μπλε χρώμα, με 8 διαφορετικά προγράμματα, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από το Sulehria Brothers στην Αθήνα και δυνατότητα αποστολής σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 30€.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΜΕΛΙΕΡΕΣ-ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΠΟΤΗΡΙΑ ΜΕΖΟΥΡΑ


16,5€ για ένα σετ Μαχαίρια ESPIEL, 6 Τεμαχίων, Πριονωτά, Χρωματιστά, ένα στολίδι για το τραπέζι σας, από τον Σπιτόκοσμο στην Καλλιθέα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 22,20€. Έκπτωση 25%
3,3€ για ένα Ποτήρι - Μεζούρα της ESPIEL, Πλαστικό, χωρητικότητας 500ml, με διαβαθμίσεις για υγρά και στερεά, σε διάφορα χρώματα για να διαλέξετε, το Απαραίτητο gadget για τις μαγειρικές και ζαχαροπλαστικές σας δημιουργίες , από τον Σπιτόκοσμο στην Καλλιθέα ή αποστολή σε όλη την Ελλάδα, αρχικής αξίας 4,5€. Έκπτωση 26%

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ιΣΟΘΕΡΜΙΚΑ ΠΟΤΗΡΙΑ iNOX

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΤΣΑΝΤΕΣ-ΤΣΑΝΤΕΣ ΦΑΚΕΛΟΙ

ΙΩΑΝΝΙΝΑ-ΔΕΣΠΟΤΙΚΟ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

Για 4ήμερη Εορταστική απόδραση με τρεις (3) Διανυκτερεύσεις για δύο (2) άτομα που θα απολαύσουν για Χριστούγεννα, Πρωτοχρονιά ή Φώτα στο μαγευτικό Δεσποτικό Ιωαννίνων με πλούσιο πρωινό στο Diamanti Hotel. Συνοδεύστε τη μαγεία των γιορτών με πλήθος δραστηριοτήτων όπως Καγιάκ, ράφτιγκ, ποδήλατο βουνού, φυσιολατρικές, ορειβατικές και ιστορικές διαδρομές, αλλά και άλλες εναλλακτικές προτάσεις ακόμα και για τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες! Γιατί να είσαι εδώ, όταν μπορείς να είσαι στο αληθινό πνεύμα των γιορτών!

ΒΑΣΙΛΙΤΣΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

Βασιλίτσα: 49€ για ένα τριήμερο 2 διανυκτερεύσεων 2 ατόμων με πρωινό στα ενοικιαζόμενα δωμάτια “Τα Φρατέλια” στο χωριό Δίστρατο, μόλις 15 λεπτά με το αυτοκίνητο από το Χιονοδρομικό Κέντρο Βασιλίτσας. Δυνατότητα εξαργύρωσης του κουπονιού σας και τα τετραήμερα (3 διαν/σεις) των Χριστουγέννων – Πρωτοχρονιάς – Θεοφανείων με μόνο 30€ έξτρα χρέωση. Εκμεταλλευτείτε την προσφορά μας και περάστε όμορφες μέρες στο βουνό και την φύση, κάντε σκι στο χιονοδρομικό κέντρο της Βασιλίτσας, επισκεφτείτε τη κορυφή του Σμόλικα και την περίφημη Δρακολίμνη. Αξία: 100€. Έκπτωση: 51%. 

ΨΑΘΟΠΥΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑΣ:ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ

Πρωτοχρονιά με 125€ για ένα τριήμερο των 2 διανυκτερεύσεων των 2 ατόμων με πρωινό και 2 δείπνο (το ένα στο ρεβεγιόν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και το 2ο την επόμενη βραδιά) και Welcome drink με χριστουγεννιάτικες εκπλήξεις στο δωμάτιο σας καθώς και δωρεάν χρήση της saunas, στο Rodini Beach Hotel στον Ψαθόπυργο Πάτρας. Εξοικονομήστε 125€ και περάστε το τριήμερο της Πρωτοχρονιάς σε ένα μοναδικό ξενοδοχείο χτισμένο πλάι στο κύμα, με θέα που καλύπτει τον Κορινθιακό κόλπο μέχρι την Ναύπακτο, και σε μία περιοχή που συνδυάζει αρμονικά το βουνό με τη θάλασσα! Αξία 250€ - Έκπτωση 51%. 

ΔΕΛΦΟΙ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "HOTEL AIOLOS"

ΠΛΑΤΑΡΙΑ-ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ