ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ STORM STRING QUARTET ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 1 ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΕΙΣΟΔΟΥ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 26 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Δύο Ατόμων (μόλις 6 ευρώ κατά άτομο) για την Μοναδική και Μεγαλειώδη Συναυλία των Storm String Quartet, που Έρχεται να Κλείσει με το πιο Δυναμικό Τρόπο για αυτό το Καλοκαίρι την Υπαίθρια Θερινή Αυλαία (εντός Δ.Ε.Θ.), την Τρίτη 26 Αυγούστου! Απολαύστε με Στέγη τον Μαγευτικό Έναστρο Ουρανό...μια Πραγματική Μουσική Καταιγίδα, που θα σας Ταξιδέψει σε Διαφορετικούς Κόσμους με γνωστά Soundtracks από Αγαπημένες Ταινίες και κομμάτια που έγιναν Παγκόσμιες Επιτυχίες από τους Queen, AC/DC, Scorpions, Metallica, Guns N' Roses, Michael Jackson κ.α. από Ένα Μουσικό Σύνολο που δημιουργεί στο κοινό του την Αίσθηση ότι βρίσκεται σε κάποια από τις Συναυλίες του Αγαπημένου του Συγκροτήματος ή Καλλιτέχνη!!! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ΚΑΤΑΔΙΚΟΣ ΜΟΥ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΣΟΥΣ

 Η Τεράστια Επιτυχία που Ύμνησαν Κοινό και Κριτικοί για 3 Συνεχόμενα Χρόνια στην Αθήνα και Κατέκτησε το Βραβείο Καλύτερου Ελληνικού Έργου Κάρολος Κουν …τώρα…και στην Θεσσαλονίκη για 2 Μοναδικές Παραστάσεις! Μόλις 12 ευρώ Για Ένα (1) Εισιτήριο της Κορυφαίας Θεατρικής Επιτυχίας των Τελευταίων Χρόνων, της Βαθειάς Ανθρώπινης και Σπαρακτικά Αστείας Κωμωδίας Κατάδικος μου με τους Πολυαγαπημένους Ελένη Ράντου, Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, Ορφέα Αυγουστίδη, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Δημήτρη Καπετανάκο και Μπάμπη Γιωτόπουλο στο Θέατρο Δάσους στις 4 και 5 Σεπτεμβρίου! Η Προσφορά αφορά Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων! 

ΤΡΙΚΟΡΦΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ERMIS-ANINA BUNGALOWS ΑΥΓΟΥΣΤΟ/ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

 Για Απολαυστική και Μαγευτική 3ήμερη Διαμονή σε Εντυπωσιακή Μεζονέτα 2 έως 4 Ατόμων με Ιδιωτικό Κήπο, και Δυνατότητα Early check in & Late check out, για την Περίοδο από 29 Αυγούστου έως 30 Σεπτεμβρίου… στις Πολυτελείς & Παραδοσιακής Αγιορείτικής Αρχιτεκτονικής Βίλες Ermis - Anina Bungalows, στον Οικισμό Τρίκορφο Χαλκιδικής, στην περιοχή της Γερακινής, στην καταπράσινη Χερσόνησο της Σιθωνίας λίγα μέτρα από τη Θάλασσα και στους πρόποδες του Επιβλητικού Χολομόντα! 

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ "VIV-ART" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΜΕ 9 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ&ΜΕ 21 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΤΑΥΓΕΙΕΣ-ΡΕΦΛΕ

 Περιποίηση, Ανανέωση, Λάμψη και Αναδόμηση των Μαλλιών σας, στην πιο Οικονομική Τιμή... στον Μοντέρνο Χώρο του Κομμωτηρίου Viv Art στην Τούμπα! Πρώτη Επιλογή μόλις με 9 ευρώ για Ένα (1) Γυναικείο Κούρεμα, Χτένισμα, Λούσιμο και Μία (1) Θεραπεία Ενυδάτωσης ή Αναδόμησης Μαλλιών! Δεύτερη Επιλογή μόλις με 21 ευρώ για Ανταύγειες (σε όλο το Κεφάλι), Ρεφλέ, Χτένισμα, Λούσιμο και Μία (1) Θεραπεία Ενυδάτωσης ή Αναδόμησης Μαλλιών …και υποδεχτείτε τη νέα σεζόν με Εντυπωσιακό New Look!!!