ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 24,90€ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΟ ΑΠΟ 12.9€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΜΕΖΕ ΜΕΖΕ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΜΕ 13,90€

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 69€ ΓΙΑ 4 ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ LASER ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΚΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "METRO BEAUTY LASER&SPA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΕΤΡΙΝΟ ΞΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΤΟ ΠΕΤΡΙΝΟ"

 89€ από 178€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα στη Λίμνη Πλαστήρα, σε δίκλινο δωμάτιο με Τζάκι και Σπιτικό Παραδοσιακό Πρωινό, στο Ξενώνα Το Πέτρινο! Για ένα Παιδί έως 3 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Προσφέρεται σπιτικό λικέρ σε διάφορες γεύσεις ή τοπικό Κρασί για καλωσόρισμα και τα απογευματινά ροφήματα Δωρεάν! Παρέχονται ξύλα για το Τζάκι και Late check out στις 18:00! Για όσους πραγματοποιήσουν τη διαμονή τους από Κυριακή έως Πέμπτη δίδεται άλλη μια διανυκτέρευση Δωρεάν με Πρωινό! Δηλαδή 4 ημέρες ηρεμίας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 10€ ΓΙΑ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟ ΚΛΙΝΙΚΟ ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟ

 Μόνο από 10€ για ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ από Κλινικό Διατροφολόγο με εβδομαδιαία αλλαγή διατροφολογικού προγράμματος, συμπεριλαμβανομένων των τεστ μεταβολισμού και των λιπομετρήσεων!! Κατάλληλη, για γυναίκες και άντρες. Προσφορά από τα κέντρα αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa στο μετρό Ελληνικού (Νέο Κατάστημα) & στο μετρό Αγ. Δημητρίου! Αρχικής αξίας από 100€ - Έκπτωση 90%!!

 Μόνο 19€ για μια ΤΡΙΜΗΝΗ διατροφολογική παρακολούθηση από κλινικό διατροφολόγο με εβδομαδιαία αλλαγή διατροφολογικού προγράμματος και ΕΠΙΠΛΕΟΝ,4 τεστ μεταβολισμού και 4 λιπομετρήσεις!! Οι θεραπείες του κουπονιού αφορούν γυναίκες και άνδρες.Μια ακόμη μοναδική προσφορά από τα κέντρα αισθητικής Metro Beauty Laser & Spa στο μετρό Ελληνικού & στο μετρό Αγ. Δημητρίου.Aξίας 250€!!Έκπτωση 92.5%!!

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΠΗΓΑΣΟ" ΣΤΟ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ Η E-SHOP ΑΠΟ ΤΗΝ LVIUP ΔΙΑΦΗΜΗΣΤΙΚΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "METRO BEAUTY LASER&SPA"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 90€ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PALIRIA HOTEL" ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΑΠΟ ΑΣΗΜΙ 925ο ΣΕ 3 ΣΧΕΔΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9€ ΓΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΧΟΡΟΥ TANGO ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ "MYTANGO"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟ Η ΠΑΙΔΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "HAIRLINES TEAM" ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ "Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΗΠΟΣ" ΣΤΟ ΠΟΛΥΧΩΡΟ ΤΟΥ ΦΙΞ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 Για Δύο (2) Εισιτήρια (μόλις 2 ευρώ ανά άτομο) της Διαδραστικής Αφήγησης του Παραμυθιού Ο Μαγικός Κήπος, από την Τετραλογία της Μαρίνας Χατζηκυριακού Μεταμορφώσεις στο ΦΙΞ in art στον ιστορικό Πολυχώρο του ΦΙΞ στο Κέντρο της πόλης! Βιώστε μία Υπέροχη Εμπειρία για Μικρούς και Μεγάλους με την Συναρπαστική Αφήγηση και Σύνθεση Μύθων, Παραμυθιών και Ποιημάτων, με τη Ενεργό Συμμετοχή των Παιδιών μέσα από Τραγούδι, Μουσική, Ζωγραφική και όχι μόνο!!! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΑΓΙΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

 H GoodDeals σας Ταξιδεύει με Τιμή Έκπληξη στον πιο Κοσμοπολίτικο Χειμερινό Προορισμό της Βόρειας Ελλάδας, για να Απολαύσετε μια Υπέροχη Εμπειρία...σε Ένα Ατμοσφαιρικό και Ειδυλλιακό Περιβάλλον, στο Διάσημο και Πολυτελές Art Hotel Miramonte Chalet Hotel Spa στον Παλιό Άγιο Αθανάσιο στο Αγαπημένο και Πανέμορφο Καϊμακτσαλάν! Πολυτελές 2ήμερο ή 3ήμερο ή Εορταστικό Πακέτο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, για Δύο Άτομα, με Διαμονή σε Superior Double Room με Τζάκι, Πλούσιο Πρωινό, Χρήση της Εντυπωσιακής Εσωτερικής Πισίνας & των Χώρων του Spa, και Early Check In - Late Check Out...για το Απόλυτο Πακέτο Προσιτής Πολυτέλειας και Μοναδικής Απόλαυσης!!! 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΕ 6€ ΣΤΟ ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ ".. ΣΤΟ ΧΕΡΙ;"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΙΤΣΑΣ ΓΙΑ DELIVERY-TAKE AWAY ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΤΣΑΡΙΑ HOME PIZZA

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΗΝ ΑΡΚΑΔΙΑ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑ"

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 22 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ ΚΑΤΌΙΚΟΝ ΑΠΟ ΤΟ "YOURMASSAGE"