ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

Ν.ΚΟΣΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΟ "ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΡΑΠΑΚΗΣ COIFFURE"


 7€ από 30€ για 1 Κούρεμα ή 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λούσιμο - Ή - 12€ από 60€ για 2 υπηρεσίες ομορφιάς μαλλιών με επιλογή ανάμεσα σε κούρεμα και χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε εμφάνιση και διάθεση απολαμβάνοντας τις επαγγελματικές υπηρεσίες του κομμωτηρίου Βασίλης Αραπάκης Coiffure στο Νέο Ψυχικό. Έκπτωση 77%.

 18€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λουσίματα, για όλα τα μήκη μαλλιών, και χαρίστε στον εαυτό σας ένα μοναδικό δώρο ομορφιάς, από το έμπειρο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του κομμωτηρίου Βασίλης Αραπάκης Coiffure στο Νέο Ψυχικό. Αξίας 80€. Έκπτωση 78%.

Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 55ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΥΔΡΟΜΑΣΑΖ-ΧΑΜΑΜ-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ ΣΩΜΑΤΟΣ ΓΙΑ 2 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ "HEALTH&SPA"

ΠΑΓΚΡΑΤΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΡΕΑΤΙΚΩΝ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ ΕΛΛΑΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9.90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΧΡΥΣΟ 18Κ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΚΟΣΜΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΜΕ ΤΡΙΣΔΙΑΣΤΑΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΜΕ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΥΣ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ-ΒΕΡΑ ΜΕ ΧΑΡΑΓΜΕΝΕΣ ΚΑΡΔΙΕΣ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΟΜΟΡΦΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ FACE LIFTING ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ&ΑΝΔΡΕΣ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΘΕΡΜΑΝΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 219 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΞΥΛΟΣΟΜΠΑ ΜΕ ΦΟΥΡΝΟ

 Πανελλαδικά: Θα σας φέρουμε το... χωριό... στην πόλη! Μόνο 219€ για την απίθανη Ενεργειακή Ξυλόσομπα με Φούρνο STYLE F της Skladova, που διακρίνεται τόσο για την αποτελεσματική θέρμανση που δημιουργεί σε χώρους έως 75τμ / 215μ3 αλλά και για τις θετικές κριτικές στα γεύματα που ψήνονται στο φουρνο της! Σίγουρα είναι η οικονομική αλλά και οικολογική λύση για κάθε σπίτι. Από την BNF Green Technologies, με 2 Χρόνια Εγγύηση και ΔΩΡΕΑΝ αποστολή Πανελλαδικά. Στην καλύτερη τιμή της αγοράς !!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΟ ΤΟΙΧΟΥ ΜΕ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "PROJECT DESIGN"


 9€ για τα καλύτερα δικά σας αυτοκόλλητα για να στολίσετε και να φτιάξετε τις δικές σας δημιουργίες!!Κολλάνε σχεδόν παντού και πανεύκολα.Πάντα μιλάμε για τις δικές σας αγαπημένες φωτογραφίες! Μία προσφορά από το Project Design στη Θεσσαλονίκη,αρχικής αξίας 22€!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΟΡΓΑΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 45ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟ ABS MACHINE ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗΣ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΟ ΜΕ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΙ ΙΑΜΑΤΙΚΟ ΝΕΡΟ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Μαστίχα και Ιαματικό νερό. Πρωτοποριακό και άμεσα αποτελεσματικό Serum προσώπου. Δρα στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας δεσμεύοντας τις ελεύθερες ρίζες, με αποτέλεσμα την αναχαίτηση της χαλάρωσης της επιδερμίδας, πρωταρχική αιτία της δημιουργίας ρυτίδων και σημαδιών γήρανσης. Ενισχύει τις ίνες του κολλαγόνου, λειαίνει τις ρυτίδες, προλαμβάνει τη δημιουργία νέων και προσφέρει ένα αποτελεσματικό & άμεσης δράσης Lifting (Λίφτινγκ), αναζωογονώντας σε βάθος την ώριμη επιδερμίδα.

ΧΑΝΙΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ-3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "TASIA BOUTIQUE HOTEL"



79€ για μια 3ήμερη απόδραση στα Χάνια Πηλίου! Δυο διανυκτερεύσεις για δυο άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό στο ξενοδοχείο Tasia Boutique Hotel και δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 10 ετών από το Megia Travel

ΑΙΔΗΨΟΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ "εΡΜΗΣ"

ΔΡΕΠΑΝΟ(ΝΑΥΠΛΙΟ):ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 80ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "MARIAS FILOXENIA SUITES"

ΑΘΗΝΑ:ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 7.5 ΕΥΡΩ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ"&"ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΧΑΛΕΠΑΣ:Η ΚΟΙΜΩΜΕΝΗ ΜΟΥ"


 9€ για ατομική είσοδο στην εξαιρετική παράσταση «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη» που πραγματεύεται την αμφιλεγόμενη ιστορική δίκη και καταδίκη του μεγάλου φιλόσοφου, βασισμένη σε έργα του Πλάτωνα και του Κώστα Βάρναλη σε θεατρική προσαρμογή της Γιούλη Ζήκου, στο Θέατρο “Τέσσερις Εποχές” στην Κυψέλη, αρχικής αξίας 18€ - Έκπτωση 50%


9€ Μόνο το Άτομο για να Παρακολουθήσετε την Εξαιρετική Παράσταση Γιαννούλης Χαλεπάς, η Κοιμωμένη μου, στο Θέατρο Τέσσερις Εποχές! Ένα Έργο που Τιμήθηκε με το Κρατικό Βραβείο του Υπουργείου Πολιτισμού και Απέσπασε τις Καλύτερες Κριτικές του Κοινού, Συνεχίζει τον 4ο Χρόνο Επιτυχίας του! Για πρώτη φορά, στην ιστορία του Νεοελληνικού θεάτρου, παρουσιάζεται σε θεατρική μορφή η ζωή ενός σπουδαίου και συνάμα ιδιόρρυθμου καλλιτέχνη. Του ρομαντικού γλύπτη, Γιαννούλη Χαλεπά! Αρχικής Αξίας 18€ - Έκπτωση 50%

7,50€ για την είσοδο ενός ατόμου στην θεατρική παράσταση «Η αληθινή απολογία του Σωκράτη», απολαύστε το μοναδικό ρεσιτάλ ερμηνείας του Γιάννη Μόρτζου, μια θεατρική προσαρμογή της Γιούλη Ζήκου που ζωντανεύει στο στην σκηνή του θεάτρου Τέσσερις Εποχές

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 59ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ ΕΝΕΡΓΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ

ΚΑΛΛΙΘΕΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΙ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΜΕ 3ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΣΙΝΕΜΑ "ALEXANDRA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 16,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ 1 ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΑΕΡΟΘΕΡΜΟ ELEKOM-ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝΟΤΙΚΗ ΛΟΣΙΟΝ-ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ-ΚΡΕΜΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣΚΑ ΜΑΤΙΩΝ ΤΗΣ "APIVITA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:APO 29.99ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΤΥΣΣΟΜΕΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ LAPTOP

ΓΛΥΦΑΔΑ&ΛΑΓΟΝΗΣΙ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 16ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΛΟΥΣΙΜΟ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΟ "HAIR&NAIL SPA BY CHRISTENS"


16€ για ένα λούσιμο, μια βαφή IGORA της Schwarzkopf για όλα τα μήκη μαλλιών και ένα χτένισμα, στον μοντέρνο χώρο του Hair & Nail Spa by Christens στη Γλυφάδα & το Λαγονήσι, αρχικής αξίας 60€.
40€ για ένα υπερπλήρες πακέτο περιποίησης μαλλιών και άκρων με 1 βαφή ολική (igora by schwarzkopf) για όλα τα μήκη μαλλιών, 1 ανταύγειες σε όλο το κεφάλι, 1 κούρεμα, 1 χτένισμα (ίσιο ή φλου), 1 λούσιμο spa, 1 spa manicure με μόνιμο χρώμα 3 εβδομάδων, 1 spa pedicure και 1 θεραπεία αναδόμησης μαλλιών, από το Hair and Nail Spa by Christens στη Γλυφάδα & το Λαγονήσι, αρχικής αξίας 200€.
24€ για 1 βαφή (igora by Schwarzkopf) για όλα τα μήκη μαλλιών, 1 λούσιμο με μασάζ, 1 θεραπεία αναδόμησης μαλλιών (με bonacure by schwarzkopf), 1 χτένισμα, 1 manicure με μόνιμο χρώμα 3 εβδομάδων και 1 σχηματισμό και καθαρισμό φρυδιών στο Hair and Nail Spa by Christens στη Γλυφάδα & το Λαγονήσι, αρχικής αξίας 100€.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 11.9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΤΟΝΩΣΗΣ ΛΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ 8,90 ΓΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ ΑΥΤΙΩΝ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 14ΕΥΡΩ ΓΙΑ 2 ΜΠΑΛΕΣ ΠΛΥΣΙΜΑΤΟΣ LAUNDRY BALLS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΑΣΑΖ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΟΥ/ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΒΛΕΦΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "ALWAYS BEAUTY"

15€ για ένα Hot chocolate full body SPA. Μασάζ με βούτηρο κακάο ή ένα Antistress aromatherapy Μασάζ. Ζήστε την απόλυτη εμπειρία χαλάρωσης με άρωμα σοκολάτας ή αιθέριων ελαίων. Μία προσφορά απο το Always Beauty στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 50€!!
29€ για μια ολοκληρωμένη περιποίηση προσώπου που περιλαμβάνει , βαθύ καθαρισμό προσώπου με Υπέρηχο 3ης γενιάς & μία θεραπεία Αντιγήρανσης - Ανάπλασης (προσώπου - ματιών - λαιμού ) με Υαλουρουνικό οξύ. Μία προσφορά από το Always Beauty στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 90€ !
22€ για να τοποθετήσετε Φυσικές Βλεφαρίδες για επιπλέον πυκνότητα στις υπάρχουσες, αποκτώντας βλέμα έντονο και μαγικό! Μία προσφορά από το Always Beauty στη Θεσσαλονίκη, αρχικής αξίας 60€ !

ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΜΕ 12ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΕΥΟΙ ΕΥΑΝ"

Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΠΟΔΙΩΝ-ΠΟΔΟΛΟΥΤΡΟ-ΑΠΟΛΕΠΙΣΗ-ΜΑΣΑΖ-ΧΑΜΑΜ ΑΠΟ ΤΟ "HEALTH SPA"

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ:ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 18ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ Η ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ ΜΕ ΤΖΕΛ Η ΑΚΡΥΛΙΚΟ

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟ-ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ Η ΧΤΕΝΙΣΜΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "ΤΖΩΡΤΖΙΑ"


Για ένα (1) ανδρικό ή παιδικό κούρεμα, ένα (1) λούσιμο και ένα (1) styling με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα, με απόλυτο haircut style και με όλη την φροντίδα, που χρειάζεσαι μόνο στο φιλόξενο και δροσερό χώρο του hair expert κομμωτηρίου «Τζώρτζια». Έχεις 5€? Έχεις άνδρα και παιδί στα καλύτερά του!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 70ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΕΣΑ ΑΤΜΟΥ JDL POND

Με 70€ η νέα επαγγελματική πρέσα ατμού JDL pond ήρθε για να σας λύσει τα χέρια!Η προηγμένη τεχνολογία της σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε θεραπεία και ένα τέλειο ίσιωμα ταυτόχρονα συνδυάζοντας την με το φυτικό ειδικό έλαιο KERATIN για λείανση και βαθειά αναδόμηση της τρίχας ή έλαιο ARGAN για άμεση τροφή τις ρίζας και τα δυο αυτά έλαια σε συνδυασμό με την πρέσα ατμού JDL pond εξαφανίζουν τελείως το φριζάρισμα της τρίχας και σας αφήνει τα μαλλιά υγειή και λαμπερά! 

ΠΑΡΑΛΙΟ ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 79ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ) 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "ASTROS BOUTIQUE HOTEL"

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ-ΚΑΡΥΤΑΙΝΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 78ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ



Ορεινή Αρκαδία, Καρύταινα: 78€ για 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας που είναι πνιγμένη στα Έλατα και τα Πεύκα μόλις 2 ώρες από την Αθήνα με μια καταπληκτική προσφορά! 
Ορεινή Αρκαδία, Καρύταινα: 109€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Εξερευνήστε τις φυσικές ομορφιές της ορεινής Αρκαδίας που είναι πνιγμένη στα Έλατα και τα Πεύκα μόλις 2 ώρες από την Αθήνα με μια καταπληκτική προσφορά!