ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΙΤΣΑ-ΣΑΛΑΤΑ & 2 COCTAILS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "CHAPLIN COCTAIL BAR"

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΓΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΤΥΧΙΟΥ PROFICIENCY OF MICHIGAN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ HORIZONS PRIVATE SCHOOL

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΠΕΝΤΕ" ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΜΠΙΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 15 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΧΥΤΗΡΙΟ

ΑΝΤΡΙΚΟ ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ-ΑΔΙΑΒΡΟΧΟ ΜΠΟΥΦΑΝ HAWKE & CO. ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 69 ΕΥΡΩ

ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ THE ART OF HAIR ΣΤΗΝ Ν.ΙΩΝΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ/ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΧΤΕΝΙΣΜΑΤΑ

 12€ για 1 γυναικείο κούρεμα, 1 χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λούσιμο και 1 Θεραπεία Μεταξιού, για όλα τα μήκη μαλλιών, για ανανεωμένη εμφάνιση και διάθεση στο κομμωτήριο The Art of Hair στην Νέα Ιωνία. Αξίας 35€. Έκπτωση 66%.
 7€ για 1 γυναικείο χτένισμα ή κούρεμα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λούσιμο και 1 Θεραπεία Μεταξιού, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε την εμφάνιση σας στο στυλ που σας ταιριάζει στο κομμωτήριο The Art of Hair στην Νέα Ιωνία. Αρχικής Αξίας 20€. Έκπτωση 65%.
 5€ από 15€ για ένα (1) Ανδρικό Κούρεμα & ένα (1) Λούσιμο , στο κομμωτήριο The Art of Hair δίπλα στον ηλεκτρικό σταθμό της Νέας Ιωνίας. Έκπτωση 67%!! 

ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΚΕΤΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΥΧΟΜΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ

ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ-ΧΤΕΝΙΣΜΑ-ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "4 SCISSORS" ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ

15€ για 2 χτενίσματα (ίσιωμα ή φλου) μαζί με λουσίματα και μάσκες ενυδάτωσης για όλα τα μήκη μαλλιών-Η-15€ για 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Κούρεμα μαζί με λουσίματα και μάσκες ενυδάτωσης, για όλα τα μήκη μαλλιών για μία μοναδική ευκαιρία ανανέωσης των μαλλιών σας σε οικονομική τιμή, στον ολοκαίνουριο χώρο του μοντέρνου κομμωτηρίου 4 Scissors στην άνω Γλυφάδα. Αξίας 30€. Έκπτωση 50%.
 10€ για 1 Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα, 1 Μάσκα ενυδάτωσης και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και απογειώστε την εμφάνιση σας με την επαγγελματική φροντίδα του κομμωτηρίου 4 Scissors στην άνω Γλυφάδα. Αξίας 29€. Έκπτωση 66%.
 25€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) 1 Λούσιμο και 1 μάσκα ενυδάτωσης για όλα τα μήκη μαλλιών, με επαγγελματικά προϊόντα farmavita και LORVENN, για την εντυπωσιακή ανανέωση των μαλλιών σας, στο μοντέρνο και σύγχρονο κομμωτήριο 4 Scissors στην άνω Γλυφάδα. Αρχικής Αξίας 70€. Έκπτωση 64%.
 19€ για 1 Ανταύγειες, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, με επαγγελματικά προϊόντα farmavita και LORVENN, για την εντυπωσιακή ανανέωση των μαλλιών σας, στο μοντέρνο και σύγχρονο κομμωτήριο 4 Scissors στην άνω Γλυφάδα. Αρχικής Αξίας 65€. Έκπτωση 71%.
 5€ για 4 Υπηρεσίες περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνουν 1 Κούρεμα, 1 Φορμάρισμα, 1 Μάσκα ενυδάτωσης και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και απογειώστε την εμφάνιση σας με την επαγγελματική φροντίδα του κομμωτηρίου 4 Scissors στην άνω Γλυφάδα. Αξίας 19€. Έκπτωση 74%.
 9€ για ένα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΧΤΕΝΙΣΜΑ (απλό), ανεξαρτήτου μήκους μαλλιών. Η άψογη εξυπηρέτηση και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, θα σας δώσουν την φροντίδα και την προσοχή που χρειάζεστε. Αφεθείτε στη δημιουργικότητα μας για όποιο στυλ επιθυμείτε. Από τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο του ολοκαίνουργιου κομμωτηρίου 4 SCISSORS στην Άνω Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 13€. Έκπτωση 31% 10€ για ένα ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΛΟΥΣΙΜΟ και ΧΤΕΝΙΣΜΑ (φλου ή ίσιωμα) ανεξαρτήτου μήκους μαλλιών ΚΑΙ έναν ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ–ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΦΡΥΔΙΩΝ. Η τέλεια εξυπηρέτηση και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, θα σας δώσουν την φροντίδα και την προσοχή που χρειάζεστε. Αφεθείτε στη δημιουργικότητα μας για όποιο στυλ επιθυμείτε. Από τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο του νέου κομμωτηρίου 4 SCISSORS στην Άνω Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 18€. Έκπτωση 44%
 6€ για ένα ΑΝΔΡΙΚΟ ή ΠΑΙΔΙΚΟ ΛΟΥΣΙΜΟ και ΚΟΥΡΕΜΑ. Η τέλεια εξυπηρέτηση και το άριστα καταρτισμένο προσωπικό, θα σας δώσουν την φροντίδα και την προσοχή που χρειάζεστε. Αφεθείτε στη δημιουργικότητα μας για όποιο στυλ επιθυμείτε. Από τον ιδιαίτερο και ξεχωριστό χώρο του νέου κομμωτηρίου 4 SCISSORS στην Άνω Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 8€. Έκπτωση 25%
 6€ για 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Λούσιμο - Ή - 9€ από 25€ για 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου), 1 Κούρεμα και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, και ανανεώστε εμφάνιση και διάθεση με την επαγγελματική περιποίηση του μοντέρνου κομμωτηρίου 4 Scissors στην άνω Γλυφάδα. Έκπτωση 64%.
 Εγκαίνια Πολυτελούς Κομμωτηρίου στην άνω Γλυφάδα! 20€ για 1 Βαφή σε όλο το κεφάλι, 1 Κούρεμα, 1 Χτένισμα (ίσιωμα ή φλου) και 1 Λούσιμο, για όλα τα μήκη μαλλιών, με κορυφαία προιόντα farmavita και LORVENN, για εντυπωσιακά μαλλιά στο Στυλ που επιθυμείτε, στο κομμωτήριο 4 Scissors στην άνω Γλυφάδα. Αξίας 69€. Έκπτωση 73%. 

ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ & ΦΑΓΗΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΣΑΡΑΝΤΗ

CINEMA - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 7,5 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΣΤΟΝ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΤΛΑΝΤΙΣ CLASSIC CINEMAS

ΙΤΑΛΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "NDRANGHETA" ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ-ΓΕΥΜΑ 2 Η 4 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 14,9 ΕΥΡΩ

ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΑΤΩΝ B-TALL ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10 ΕΥΡΩ

ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ ΘΕΡΜΟΠΟΜΠΟΣ DIPLOMAT 2000W ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 56,9 ΕΥΡΩ

ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΒΕΡΝΙΚΙ ΝΥΧΙΩΝ CHRISTIAN LOUBOUTIN ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS