ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

SCANNER ΓΙΑ IPHONE 4/4S/5-SMARTPHONES ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS TECH

ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΟ SPORT ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELLAS-TECH

ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ Η 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΥΨΙΒΑΤΟΝ MOUNTAIN RESORT

 Ονειρική 3ήμερη ή 4ήμερη Απόδραση στη Φύση για 2 Άτομα, σε Superior Δίκλινο Δωμάτιο με Τζάκι και Θέα στην Λίμνη Πλαστήρα, με Πλούσιο Πρωινό & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out, (από 29/01 έως 30/04 - και για το Εορταστικό 3ήμερο της Καθαράς Δευτέρας) στο Εντυπωσιακό και Πολυτελές Υψίβατον Mountain Resort στο πιο Όμορφο Σημείο της Κοσμοπολίτικης Λίμνης Πλαστήρα, με Μοναδική Θέα τη Λίμνη, τις Βουνοκορφές των Αγράφων και την Κοιλάδα της Νεβρόπολης! Νιώστε την Μαγεία της Φύσης σε όλο της το Μεγαλείο, σε έναν Μοναδικό Προορισμό Απαράμιλλης Φυσικής Ομορφιάς στο Γραφικό Χωριό Μούχα, μέσα σε Δάσος με Έλατα και Βελανιδιές, στις Κατάφυτες Πλαγιές της Πίνδου, στη νότια όχθη της Λίμνης! 

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ " Α ΡΕ ΜΑΝΑ " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΟ ΓΑΝΤΖΑΚΙ ΓΙΑ ΤΣΑΝΤΕΣ-ΠΑΛΤΑ-ΚΛΕΙΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 4,8 ΕΥΡΩ

SAUNA-PEELING-ΜΑΣΚΑ ΣΩΜΑΤΟΣ-ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ SO BEAUTY ΣΤΗΝ ΑΡΤΕΜΙΔΑ ΛΟΥΤΣΑΣ

ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΡΟΔΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ&ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

 Ποιοτικές γεύσεις, ζωντανή μουσική, ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον... Με μία λέξη "Κυρά Ροδιά"!!! 13.8 ευρώ για να απολαύσετε ένα μοναδικό ατομικό μενού που περιλαμβάνει 2 ορεκτικά, 1 ατομική σαλάτα, 1 κυρίως πιάτο και ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟ ποτό (κρασί, ρακί, τσίπουρο και ούζο), από τη μουσική ταβέρνα Κυρά Ροδιά στον Ν. Κόσμο!
 13.80€ για ένα ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΜΕΝΟΥ. Το μενού αποτελείται από μια σαλάτα, δύο ορεκτικά, ένα κυρίως πιάτο και απεριόριστο ποτό (κρασί, ρακί, τσίπουρο, ούζο). Σε ένα πλήρως ανανεωμένο, ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον, με την πιο νόστιμη ελληνική παραδοσιακή κουζίνα, συνοδευόμενη πάντα με τις καλύτερες επιλεγμένες ελληνικές μελωδίες. Η προσφορά ισχύει για ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ της εβδομάδας. Από το μεζεδοπωλείο Κυρά Ροδιά (200 μέτρα από στάση Μετρό Αγ. Ιωάννης). Αρχικής αξίας 23€. Έκπτωση 40%
 Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο!!!13.80€ από 23€ για ένα ατομικό παραδοσιακό μενού που αποτελείται από μια (1) σαλάτα, δυο (2) ορεκτικά, ένα (1) κυρίως πιάτα και απεριόριστο ποτό, στο μεζεδοπωλείο 'Κυρά Ροδιά' (στάση Μετρό Αγ. Ιωάννης)!!!
 Παραδοσιακό Μεζεδοπωλείο!!!13.80€ από 23€ για ένα ατομικό παραδοσιακό μενού που αποτελείται από μια (1) σαλάτα, δυο (2) ορεκτικά, ένα (1) κυρίως πιάτα και απεριόριστο ποτό, στο μεζεδοπωλείο 'Κυρά Ροδιά' (στάση Μετρό Αγ. Ιωάννης)!!!

ΨΗΤΟΠΩΛΕΙΟ " DIONISOS " ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ Η ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΣΟΥΒΛΑΣ

ΒΟΥΡΤΣΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΟΣ ΜΑΛΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 12 ΕΥΡΩ

ΤΗΛΕΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ HONDA RC 212V ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "OUAOU.GR"

ΚΟΛΑΝ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗΣ ΜΕ ΙΣΟΘΕΡΜΙΚΗ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 17,9 ΕΥΡΩ

ΦΥΣΙΚΟ ΚΟΧΥΛΙ ΜΕ ΦΙΛΝΤΙΣΙ ΜΕ 3 ΣΑΠΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΡΔΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ TRADEICONS.COM

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΘΗΚΗ ΓΙΑ IPAD ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,9 ΕΥΡΩ

ΕΡΑΤΕΙΝΗ ΦΩΚΙΔΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ " DELPHI BEACH HOTEL "

 Χριστούγεννα στην Ερατεινή Φωκίδας, στο Delphi Beach Hotel! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 239€ από 480€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα των Χριστουγέννων παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Χύμα Κρασί, Αναψυκτικά και Μπύρα σε όλα τα γεύματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 4 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτερεύσεων! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για την Πρωτοχρονιά!
 Πρωτοχρονιά στην Ερατεινή Φωκίδας, στο Delphi Beach Hotel! Απολαύστε 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις ΚΑΙ για τα 2 Άτομα ΚΑΙ 2 Παιδιά, ένα έως 12 ετών και ένα έως 6 ετών, με Ημιδιατροφή (Πλούσιο Πρωινό και Βραδινό σε Μπουφέ) σε δίκλινο δωμάτιο, μόνο με 169€ από 338€ ( Έκπτωση 50%)! Παραμονή και Ανήμερα της Πρωτοχρονιάς παρέχεται Εορταστικό Ρεβεγιόν με Ζωντανή Μουσική! Προσφέρεται Χύμα Κρασί, Αναψυκτικά και Μπύρα σε όλα τα γεύματα! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύσετε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! Διατίθεται ειδική προσφορά ΚΑΙ για τα Χριστούγεννα!