ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ DANCEMOTION ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΟΜΑΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ PILATES

ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ "MY HOUSE" ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΦΕ&ΤΟΣΤ

 1.9€ για να απολαύσετε ΕΝΑ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ TOAST στη καινούρια πρόταση για καλό καφέ, που με την ευχάριστη ατμόσφαιρα θα γίνει σίγουρα το στέκι σας. Από το πρωί με καφέ και snacks μέχρι το βράδυ και με καλή μουσική. Από το MY HOUSE στον Υμηττό. Αρχικής Αξίας 5€. Έκπτωση 62%

 2€ από 6€ για να απολαύσετε ένα (1) καφέ της επιλογής σας και ένα (1) toast, στο My House που βρίσκεται στον Υμηττό. Η καινούρια πρόταση για καλό καφέ με ευχάριστη ατμόσφαιρα λέγεται My House!! Έκπτωση 67%!!

ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ MOUNDA BEACH HOTEL

ΙΑΤΡΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΓΑΛΗΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΡΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΙΣΟΔΟ ΜΕ ΠΟΤΟ Η ΧΩΡΙΣ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ LOVE CASUAL LIVING

ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΑΝΙΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ "ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ"

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ SOLARIUM ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEGASUN SOLARIUM CENTER"

STICK-ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΓΙΑ IPHONE SAMSUNG IPAD MP3 PLAYERS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ MAGICHOLE

ΑΓ.ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ ΝΑΞΟΥ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ "HOTEL KATERINA"

ΨΗΦΙΑΚΗ ΖΥΓΑΡΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ CAMRY ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11€

ΑΜΜΟΥΔΑΡΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΚΡΗΤΗΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ "CRETA BEACH HOTEL&BUNGALOWS"

ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ DENTAL HOUSE ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΔΟΝΤΙΩΝ

ΜΑΣΑΖ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 50 ΛΕΠΤΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETIC"

ΜΕΛΙΝΑ ΚΑΝΑ-ΕΛΕΝΗ ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΚΗΝΗ LOVE CASUAL LIVING

ΕΥΡΥΔΙΚΗ-ΡΑΛΛΙΑ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ "FIX DARK LIVE CLUB" ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

 Για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου...με ή χωρίς Ποτό  για να Απολαύσετε μια Εκρηκτική Συνύπαρξη επί Σκηνής με τις Αγαπημένες Ευρυδίκη και Ραλλία Χρηστίδου, το Σάββατο 29 Μαρτίου στο Fix Dark Live Club στον Πολυχώρο του Fix στο κέντρο της πόλης μας! Διασκεδάστε με μία Απολαυστική Μουσική Παράσταση με Δύο Γυναικείες Φωνές που Έχουν Αφήσει το Σημάδι τους στο Χώρο της Μουσικής και Ενώνουν τις Δυνάμεις τους για Πρώτη Φορά, παρουσιάζοντας ένα Υπέροχο και Μοναδικό Πρόγραμμα! 

ΜΙΚΡΗ ΔΕΡΜΑΤΙΝΗ ΤΣΑΝΤΑ MICHAEL KORS ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ UNIVERSAL EXPORTS

ΑΡΑΧΩΒΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ 2014 ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ-4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ-ΚΩΜΩΔΙΑ "ΚΤΕΛ" ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΡΑΔΙΟ ΣΙΤΥ

 Η Κορυφαία Εμπορική και Καλλιτεχνική Επιτυχία της Χρονιάς, κάνει μία Μεγάλη Στάση…και στην Θεσσαλονίκη! Μόλις 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο της Εξαιρετικής Σπαρταριστής Κωμωδίας ΚΤΕΛ, με τους Αγαπημένους Νίκο Μουτσινά, Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Διαγούπη, Ματίνα Νικολάου, Θανάση Αλευρά, Αθηνά Οικονομάκου και Φωτεινή Ντεμίρη στο Θέατρο Ράδιο Σίτυ! Ύστερα από την Τεράστια Επιτυχία της Παράστασης Τα Βαφτίσια, ο Νίκος Μουτσινάς και η Τζένη Διαγούπη, Επέστρεψαν Δυναμικά Ταξιδεύοντας ήδη περισσότερους από 40.000 θεατές! Η Προσφορά ισχύει για Συγκεκριμένο & Περιορισμένο Αριθμό Εισιτηρίων!

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ "FITNESS LINE" ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΤΗΣΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

 Η πιο απίστευτη προσφορά που έγινε ποτέ!! Με την αγορά ενός κουπονιού 10€ και 130€ στο ανανεωμένο γυμναστήριο ''Fitness Line'' (με δυνατότητα πληρωμής σε 2 δόσεις) εξασφαλίζετε ετήσια συνδρομή (με δυνατότητα παγώματος μία φορά) με απεριόριστη χρήση όλων των Οργάνων και Μηχανημάτων Ενδυνάμωσης (cardio-διάδρομοι- ποδήλατα- ελλειπτικά- ελεύθερα βάρη, κ.α.), ή ετήσια συνδρομή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα του Γυμναστηρίου (Zumba, Pilates, Yoga, TRX κ.α)!! Με την εγγύηση αποτελέσματος του Γυμναστηρίου ”Fitness Line” στην Καλαμαριά. Ζήσε το σώμα σου, όπως δεν το φαντάστηκες ποτέ, σε μία φανταστική ετήσια προσφορά!

ΙΠΠΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ENDURANCE CLUB ΣΤΟΝ ΑΥΛΩΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΠΠΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΥΣ/ΜΕΓΑΛΟΥΣ

 Περάστε μία αξέχαστη ώρα μακριά από την καθημερινότητα και τον θόρυβο... 20 ευρώ ή 30 ευρώ για ένα θεωρητικό και πρακτικό μάθημα ιππασίας για 2 ή 3 άτομα αντίστοιχα, που περιλαμβάνει ιπποκομία 30' και εξοικείωση με το άλογο 30' ή μία βόλτα μέσα στο δάσος διάρκειας 60', από τον Όμιλο Ιππικής Αντοχής (Ο.Ι.Α) στη Μαλακάσα. Ξεχαστείτε στην φύση και ανανεώστε τις μπαταρίες σας παρέα με έναν μοναδικό φίλο, το άλογο!

 Όμιλος Ιππικής Αντοχής «Endurance Club»: Απολαυστική βόλτα με άλογο, για 2 άτομα, στη Μαλακάσα.

 12€ Μόνο, για Ένα (1) Θεωρητικό και Πρακτικό Μάθημα Ιππασίας για Μικρούς και Μεγάλους διάρκειας 40' για Όσους Έπιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το Άλογο και το Άθλημα της Ιππασίας, από τον Ιππικό Όμιλο Endurance Club στον Αυλώνα!! Αρχικής αξίας 24€ - Έκπτωση 50%!!




ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 8€/ΩΡΑ