ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΕΡΚΥΡΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ " THE BANANA STUDIOS BENITSES CORFU "

 Απολαύστε την Μοναδική Εμπερία...του Πάσχα στην Κέρκυρα, με 3ήμερη, 4ήμερη ή 5ήμερη Διαμονή Δύο Ατόμων, σε Standard Double Studio ή Family Studio με Δυνατότητα Early Check in & Late Check out, στο Πανέμορφο & Φιλόξενο The Banana Studios Benitses Corfu στο Καταπράσινο και Κοσμοπολίτικο Νησί των Επτανήσων, στην Πανέμορφη και Γραφική Κέρκυρα! Ζήστε από κοντά τα Ιδιαίτερα & Φημισμένα Τοπικά Έθιμα που Αναδεικνύουν μια Μοναδικότητα, που έχει καταστήσει το Κερκυραϊκό Πάσχα πόλο έλξης Επισκεπτών απ΄ όλο τον Κόσμο! 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ-ΓΛΥΚΑ-ΤΟΥΡΤΕΣ-ΚΕΙΚ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ " ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ "

 Γλυκές Απολαύσεις με Αγνά Υλικά και ιδιαίτερες Συνταγές που Συνιστούν...πραγματικό Πειρασμό, με την Γευστική Υπογραφή του Φημισμένου Ζαχαροπλαστείου Κυριακίδης σε Τρία Κεντρικά Σημεία στην πόλη μας! Μόλις 5,5 ευρώ για Ένα Λαχταριστό Οικογενειακό Προφιτερόλ ή Ένα Απολαυστικό Cheese Cake ή Ένα Πεντανόστιμο Εκμέκ ή Μία Θεϊκή και Υπέροχη Κροκάν - Καραμέλα! Δεύτερη Επιλογή μόνο με 7 ευρώ για Μια (1) Ολόφρεσκη Τούρτα, με Επιλογή από 5 Μοναδικές και Υπέροχες Γεύσεις ή Μια (1) Απολαυστική Τριγωνική Τούρτα Κροκάν με Καραμελωμένα Αμύγδαλα! 

ΒΩΛΑΚΑΣ ΔΡΑΜΑΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΟ " ΑΛΩΝΙ HOTEL & SPA "

 Για Μαγευτική 4ήμερη Πασχαλινή Πολυτελή Απόδραση για 2 Άτομα, με Πλούσιο Παραδοσιακό Πρωινό, Prive Χρήση Spa, & Δυνατότητα Early Check In - Late Check Out στο Εντυπωσιακής Αισθητικής και Παραδοσιακής Αρχιτεκτονικής από Πέτρα και Ξύλο Αλώνι Hotel & Spa στο Καταπράσινο και Ειδυλλιακό Χωριό Βώλακα της Δράμας, στους πρόποδες του όρους Φαλακρού! Χαλαρώστε στους χώρους του Spa, Γευθείτε Παραδοσιακές Γεύσεις, Περιηγηθείτε στο Όρος Φαλακρό και στο Χιονοδρομικό του Κέντρο, Διασχίστε το Εκπληκτικής Ομορφιάς Φαράγγι της Πετρούσας, Εξερευνήστε το Σπήλαιο του Μααρά και της Αλιστράτης και Ανακαλύψτε το Παρθένο Δάσος! 

STAND UP COMEDY " ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ " ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟΝ

 Το Γέλιο Έρχεται Θεσσαλονίκη…στο Θέατρο Αριστοτέλειον με Δύο Ξεκαρδιστικές Παραστάσεις Stand Up Comedy που θα μείνουν Αξέχαστες!!! Μόλις από 10 ευρώ για Ένα (1) Εισιτήριο Εισόδου Μίας ή Δύο Ημερών για να Απολαύσετε Δύο Εκ των Κορυφαίων Εκπροσώπων του Stand Up Comedy στη Χώρα μας...με τον Μοναδικό Γιώργο Χατζηπαύλου την Παρασκευή 3 Απριλίου στην Παράσταση (Ακόμα πιο) Δύσκολα τα πράγματα! ... και τον Αγαπημένο Λάμπρο Φισφή την Κυριακή 5 Απριλίου, στην Παράσταση Να ένας Σοφός! 

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΗ ΣΚΟΥΠΑ SWIVEL SWEEPER MAX ΜΕ 18,9€

ΝΑΥΠΛΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ ΣΤΗΝ PENSION ACROCERAMO

ΑΓΟΡΑ&ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΝΤΗΛΙΑΚΩΝ ΜΕΜΒΡΑΝΩΝ MADICO ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ " ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ "

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ LASER ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΥΡΥΑΓΓΕΙΩΝ ΣΕ ΣΩΜΑ&ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΤΟ "ELEGANT BEAUTY"