ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΘΙΣΜΑ ΜΑΣΑΖ ECOMED ΑΠΟ 39ΕΥΡΩ

ΠΕΙΡΑΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 4,50ΕΥΡΩ ΓΙΑ MANICURE&PEDICURE ΑΠΟ ΤΟ "RED VIEW"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΟΝΙΜΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΣΕ ΦΡΥΔΙΑ Η ΧΕΙΛΙΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ "VENUS STYLE"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΟ "MEDICAL ESTHETIC" ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ "ANTIGIRANSIS"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 11 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ 10ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΤΟΜΙΚΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΛΙΠΟΜΕΤΡΗΤΗ



 11€ για τις πιο έξυπνες παντόφλες «Micro Slippers», οι οποίες θερμαίνονται εύκολα σε φούρνο μικροκυμάτων για 90 δευτερόλεπτα και κρατούν τα πόδια σας ζεστά για ώρες! Μία προσφορά από 'Το Ψαγμένο' στον Κορυδαλλό, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα ή με Πανελλαδική αποστολή στον χώρο σας. Έκπτωση 37%!! 
 Ατομικός Λιπομετρητής .10€ για ένα Ηλεκτρονικό - Ψηφιακό Λιπομετρητή με οθόνη LCD που Μετράει το Ποσοστό σε Λίπος και το δείκτη Μυικής Μάζας Σώματος από το All Sports Club, αρχικής αξίας 22€ - Έκπτωση 55%!!

ΑΛΙΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "YORKELL"

ΑΛΙΜΟΣ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΚΙΓΙΑΖ ΚΑΙ ΜΕ 24ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΒΑΦΗ-ΚΟΥΡΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ "YORKELL"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ/ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ/SERVICE ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ


 150 ευρώ για έναν επαγγελματικό & ολοκληρωμένο καθαρισμό πλημμυρισμένου αυτοκινήτου για να κάνετε το αυτοκίνητο σαν καινούργιο ακόμα και για τις πιο δύσκολες περιπτώσεις, από το Car Wash Ροζάκης στις Αχαρναί, αξίας 300 ευρώ - έκπτωση 50%!



 48€ για 6 επισκέψεις για απολύμανση, αποστείρωση και απόσμωση του χώρου του αυτοκίνητου σας και του κλιματιστικού με οζονοθεραπεία, διατηρήστε το όχημα σας καθαρό σαν καινούργιο χωρίς την χρήση χημικών από την Adam’s Clean στο Νέο Κόσμο, αρχικής αξίας 90€-έκπτωση 47%

 Service Αυτοκινήτου στην Αργυρούπολη:Κουπόνι 10€ για να έχετε έκπτωση 50% για ένα ολοκληρωμένο Service αυτοκινήτου παντός τύπου έως και 2000 κυβικών που περιλαμβάνει Εργασία και Ανταλλακτικά, από το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό του συνεργείου αυτοκινήτων GOUMAS SERVICE, στην περιοχή της Αργυρούπολης, αρχικής αξίας 140€.

ΑΘΗΝΑ:ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΥΓΡΟ ΚΕΡΩΜΑ ΣΤΟ "EXCELLENT CAR WASH"

ΜΑΡΟΥΣΙ:ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ/ΛΕΜΦΙΚΑ ΜΑΣΑΖ-ΜΑΣΑΖ ΛΙΠΟΔΙΑΛΥΣΗΣ/ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ



 12€ για 3 Massage έντονης λιποδιάλυσης με φυτικό gel Guarana (διάρκειας 180 λεπτά) με 4 στάδια η κάθε μία, για άμεση αποτοξίνωση, λιποδιάλυση και μείωση πόντων σε όλο το σώμα, καθώς και καταπολέμηση της κυτταρίτιδας & σύσφιξη του δέρματος, στο χώρο του Υπηρεσίες Ευεξίας και Σώματος στο Μαρούσι, (λίγα μέτρα από το σταθμό του ΗΣΑΠ). Αξίας 90€. Έκπτωση 87%.
 12€ για 1 Βαθύ καθαρισμό προσώπου διάρκειας 120 λεπτά, για να χαρίσετε φροντίδα και προστασία στο πρόσωπο σας και να νοιώσετε αναζωογονημένες και λαμπερές στην καθημερινότητα σας, στο χώρο του Υπηρεσίες Ευεξίας και Σώματος στο Μαρούσι, (λίγα μέτρα από το σταθμό του ΗΣΑΠ). Αξίας 50€. Έκπτωση 76%.
Αξίας 150€

ΤΣΑΓΚΑΡΑΔΑ ΠΗΛΙΟΥ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 149ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ "NYMFES"

 149€ από 300€ ( Έκπτωση 50%) ΚΑΙ για τις 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 8 ετών στο Πήλιο, με Ημιδιατροφή (Πρωινό και Βραδινό) σε Πλήρως Εξοπλισμένο Διαμέρισμα 45 τ.μ. με Tζάκι στο Συγκρότημα Nymfes! Προσφέρεται ένα καραφάκι ντόπιο Τσίπουρο και Φρούτα για καλωσόρισμα και Καφές και Τσάι καθ' όλη την διάρκεια της διαμονής! Παρέχεται ελεύθερη χρήση της αίθουσας Πινγκ Πονγκ, των επιτραπέζιων παιχνιδιών και του home cinema και Late check out στις 18:00! Απολαύστε 3 ημέρες στην γραφική Τσαγκαράδα Πηλίου! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης!


Ν.ΣΜΥΡΝΗ:ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΟΜΟΡΦΙΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ-ΜΑΣΑΖ/ΟΜΟΡΦΙΑΣ-ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ "SANDALWOOD SPA"



 15€ από 60€ για Βαθύ Καθαρισμό Προσώπου, Αποκτήστε Όμορφη και Λαμπερή Επιδερμίδα, Συνολικής Διάρκειας 60 λεπτών, μόνο για γυναίκες, από το Υπέροχο Spa Sandalwood στην καρδιά της Ν.Σμύρνης!! 9€ από 80€ για 1 Συνεδρία Μόνιμης Αποτρίχωσης με Τελευταίας Γενιάς IPL (παλμικό φώς) για πραγματικά Ολοκληρωμένο Αποτέλεσμα, σε όλους τους τύπους του δέρματος, σε περιοχή της επιλογής σας, μόνο για γυναίκες με την υπευθυνότητα του Ινστιτούτου Ομορφιάς Sandalwood Spa στη Νέα Σμύρνη - Έκπτωση 89%!
! 59€ από 300€ για 6 συνεδρίες με την κορυφαία και αποδεδειγμένη επιστημονική μέθοδο Endo Ultra Endermologie που εξαλείφει την κυτταρίτιδα και το τοπικό πάχος, από το Sandalwood Spa στη Νέα Σμύρνη. Έκπτωση 80%! 24€ για 2 Υπερήχους Προσώπου διάρκειας 60 λεπτών ο καθένας για Βαθιά Ενυδάτωση και Σύσφιξη μετά το Καλοκαίρι από το Sandalwood Spa, αρχικής αξίας 80€, έκπτωση 70%!!

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 29ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΧΕΙΡΟΣ STEAM CLEANER

ΑΓΙΟΣ ΧΑΛΑΡΑΜΠΟΣ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 92 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΞΥΛΙΝΟ ΣΑΛΕ

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 6,90 ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΗ ESPRESSO ΓΙΑ 6 ΦΛΥΤΖΑΝΙΑ ΚΑΦΕ/ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΝΙ ΣΥΣΚΕΥΗ ΜΑΣΑΖ ΚΑΙ ΜΕ 7,90ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΕΡΑΜΙΚΟ ΣΕΤ ΜΠΑΝΙΟΥ

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΕΤ ΜΑΝΙΚΙΟΥΡ Κ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΡΙΖΙΚΗΣ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ

ΑΘΗΝΑ:ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ "CAR GAZ"

 20€ Μόνο για ένα Κουπόνι που σας Εξασφαλίζει Έκπτωση 59% για την Εγκατάσταση Συστήματος Υγραεριοκίνησης στο Αυτοκίνητό σας, για Άμεση Οικονομική Λύση και Ταυτόχρονη Οικολογική Προστασία με ένα Καύσιμο Φιλικό προς το Περιβάλλον, με πέντε (5) έτη εργοστασιακή εγγύηση στον εγκέφαλο του αυτοκινήτου και δύο (2) χρόνια στα μηχανικά μέρη, από την Car Gaz (με την υποστήριξη της Paint Bull) σε Νίκαια και Άγιο Δημήτριο! Δίνετε επιπλέον στην Επιχείρηση το ποσό των 589€!!! Αρχικής Αξίας 1440€ - Έκπτωση 59%! Και σε τιμή έκπληξη το Μοναδικό Σύστημα Save Fuel Pump!


 5€ Μόνο για ένα Κουπόνι που σας Εξασφαλίζει 50% Έκπτωση για το Μοναδικό Σύστημα Προστασίας Αντλίας Βενζίνης, από την Paint Bull σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη! Ένα Σύστημα το οποίο προστατεύει την αντλία βενζίνης απενεργοποιώντας την κατά την διάρκεια λειτουργίας του υγραερίου και εκμηδενίζει τους κινδύνους καταστροφής της αντλίας κατά την διάρκεια λειτουργίας του αυτοκινήτου σε υγραέριο χωρίς να επηρεάζει την ασφάλεια μας στην περίπτωση που θα χρειαστεί άμεσα το αυτοκίνητο να γυρίσει στην βενζίνη! Δίνετε επιπλέον στην επιχείρηση το ποσό των 70€! Αρχικής 

ΠΑΛΑΙΟΙ ΠΟΡΟΙ ΠΙΕΡΙΑΣ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΩΝΑ


 Παλαιοί Πόροι - Πιερία: 89€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινο και τζάκι στο δωμάτιο. H Πιερική φύση σας καλωσορίζει σε ένα υπέροχο φυσικό τοπίο, έναν παραδοσιακό ξενώνα από πέτρα και ξύλο και με μια προσφορά σε τιμή καταπληκτική! 


 Παλαιοί Πόροι - Πιερία - Εορταστική Προσφορά: 129€ για 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινο και τζάκι στο δωμάτιο. Μία καταπλικτική περιοχή για να περάσετε τις γιορτές, σε ένα παραδοσιακό ξενώνα μέσα στη φύση σε πολύ χαμηλή τιμή!  

ΟΡΕΙΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 4ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ 239ΕΥΡΩ ΣΤΟ "NEFELES MAINALON RESORT"

 Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά στην Ορεινή Αρκαδία στις παρυφές του Μαινάλου, στο Nefeles Mainalon Resort! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις KAI για τα 2 Άτομα ΚΑΙ ένα Παιδί έως 6 ετών σε Σουίτα με Τζάκι και Πρωινό, με 239€ από 480€ (Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται ένα Μπουκάλι Τοπικού Οίνου στο δωμάτιο σας για καλωσόρισμα και χρήση ποδηλάτων βουνού! Παρέχονται Ξύλα για το Τζάκι καθώς και Early check in και Late Check out κατόπιν διαθεσιμότητας! Υπάρχει δυνατότητα επιπλέον διανυκτέρευσης! 


ΟΡΕΙΝΗ ΚΑΣΤΟΡΙΑ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "HOTEL 1450"

ΣΠΑΡΤΗ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ(ΙΣΧΥΕΙ Κ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ)ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "DIOSCOURI HOTEL"

ΟΡΕΙΝΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ-ΦΩΤΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 129 ΕΥΡΩ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΗ ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟΝ ΞΕΝΩΝΑ "ΓΚΟΥΡΑ"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 15,80 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΗΝΙΑΙΟΥΣ ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ SOFTCLEAR 55UV


 15.80€ για ένα κουτί (6 τεμαχίων) ΜΗΝΙΑΙΩΝ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ SOFTCLEAR 55UV by Gelflex Australia. Ο φακός είναι τόσο άνετος, ώστε ο χρήστης καταλαβαίνει ότι φοράει φακούς επειδή βλέπει τέλεια. Διαθέτουν 55% νερό ώστε να διασφαλίζεται ότι ο φακός θα παραμένει υγρός όλη την διάρκεια της ημέρας και ταυτόχρονα παρέχουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία (UV–φίλτρο). ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΕ COURIER ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Από την εταιρεία CELESTIA ENTERPRISES INC. Αρχικής αξίας 34.90€. Έκπτωση 55%

Ν.ΙΩΝΙΑ:ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΑ-ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 5ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ 9ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΣΤΟ "THE ART OF HAIR"

ΑΘΗΝΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 35ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ POWER PLATE ΚΑΙ ΑΠΟ 12 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΑΣΑΖ&ΣΟΚΟΛΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ "B.F.C"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ-ESHOP ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ Κ HOSTING

BANSKO:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 36ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ "FOUR LEAF CLOVER APARTMENTS"

BOROVETS:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 95ΕΥΡΩ ΤΟ ΑΤΟΜΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "EPHORIA CLUB HOTEL&SPA"

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΠΡΟΣΦΟΡΑ/ΣΤΡΩΜΑ YOGA MAT