ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΡΙΝΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ "ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ;" ΣΤΟ CINE ALEX

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ- ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ "THOMAS HOTEL"



ΣΙΝΕΜΑ-ΤΑΙΝΙΑ/ΚΩΜΩΔΙΑ 22 JUMP STREET ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΑΠΟΛΛΩΝ

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΣΕ FULL ΠΟΔΙΑ ΜΕ ΥΠΟΑΛΛΕΡΓΙΚΟ ΚΕΡΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ CEST MOI BEAUTY SPA'"

ΜΥΚΟΝΟΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΑ STUDIOS SUN OF MYKONOS

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ WWEB PRIVATE COMPANY

 385€ για τήν ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ BUSINESS DYNAMIC PRO. Προωθήστε την επιχείρηση σας και δημιουργήστε το online εταιρικό προφίλ σας. Κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα σας χωρίς περιορισμούς χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, ώστε να έχετε μια ανταγωνιστική παρουσία στο διαδίκτυο, η οποία θα προσελκύσει επισκέπτες και θα αυξήσει της πωλήσεις σας. Με την αγορά της προσφοράς ΔΩΡΟ το πακέτο S.E.O STARTER PACK. Από την εταιρεία WWEB PRIVATE COMPANY στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 680€. Έκπτωση 43%

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "LA BISCOTERRIA-ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ" ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ

RESTAURANT ΜΠΑΛΚΟΝΑΚΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΞΕΘΑΜΠΩΜΑ ΦΑΝΩΝ-SERVICE&ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ-ΠΛΥΣΙΜΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ "CAR SPA" ΣΤΗΝ ΕΥΚΑΡΠΙΑ

 Aστραφτερή καθαριότητα με πιστοποιημένο βιολογικό καθαρισμό σαλονιού ή στρωμάτων με τα καλύτερα οικολογικά, υποαλλεργικά καθαριστικά και άριστη εξυπηρέτηση επιτόπου από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρείας “Car Spa”, κερδίζοντας έκπτωση έως 81%!!! 24,9€ για έναν (1) ολοκληρωμένο βιολογικό καθαρισμό αυτοκινήτου με εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι, δώρο εκπτωτικό κουπόνι για service a/c και φρέον και δυνατότητα παραλαβής & παράδοσης του αυτοκινήτου στο χώρο σας, από το πλυντήριο του Car Spa στην Ευκαρπία, αρχικής αξίας 120€ - Έκπτωση 79%!!!
 25€ για μια αλλαγή λαδιών έως 4 λίτρα, μια αλλαγή φίλτρου λαδιού και Δώρο ένα εξωτερικό πλύσιμο αυτοκινήτου, από το έμπειρο προσωπικό του CAR SPA στην Θεσσαλονίκη! Αρχικής Αξίας 50€. Έκπτωση 50%. 39€ για ένα εξωτερικό γυάλισμα αυτοκινήτου με αλοιφή ( 4 στάδια - χέρια), ένα εξωτερικό κέρωμα, μια επιδιόρθωση χρώματος σβήσιμο γρατζουνιών και ένα υγρό κέρωμα στο τέλος της διαδικασίας, από το έμπειρο προσωπικό του CAR SPA στην Θεσσαλονίκη! Αρχικής Αξίας 160€. Έκπτωση 76%. 10€ για ξεθάμπωμα (1) φαναριού του αυτοκινήτου σας, ώστε να βελτιώσετε την εξωτερική του εμφάνιση και να οδηγείτε με ασφάλεια, από το κατάστημα "Car Spa" στo Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, αρχικής αξίας 20€ - Έκπτωση 50%
 50€ από 100€ για ένα (1) service αυτοκινήτου και έλεγχο 14 σημείων. ΔΩΡΟ ένα (1) εξωτερικό πλύσιμο στο χέρι με full ενεργό αφρό, από το έμπειρο προσωπικό του CAR SPA στην Θεσσαλονίκη. Για να έχετε ασφάλεια στις καθημερινές σας μετακινήσεις και στα ταξίδια σας. Έκπτωση 50%!!

ΠΟΡΤΟ ΧΕΛΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ 5ΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ-ΔΙΑΜΟΝΗ 2 ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ "PORTO PANORAMA"

 Διακοπές στο νεόκτιστο ξενώνα Porto Panorama στο Πόρτο Χέλι! 99€ για 3 διανυκτερεύσεις για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο και Δωρεάν διαμονή ενός παιδιού έως 2 ετών ή 130€ για 3 διανυκτερεύσεις σε διαμέρισμα έως 4 άτομα. Το Porto Panorama είναι χτισμένο σε μια από τις πιο αμφιθεατρικές πλαγιές στο Πόρτο Χέλι, προσφέροντας στον επισκέπτη μαγευτική θέα που κόβει την ανάσα! Πετάξτε πάνω από τα δαντελωτά παράλια της Αργοναυπλίας & ατενίστε τις κοσμοπολίτικες Σπέτσες από το Porto Panorama! Aπό 99€ απολαύστε στο Πόρτο Χέλι ένα 4ήμερο για 2 σε δίκλινο δωμάτιο ή διαμέρισμα για 4 άτομα με πρωινό!
 Πόρτο Χέλι! 158€ για 5 μέρες, 4 νύχτες για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο και 1 παιδί έως 2 ετών δωρεάν, για να απολαύσετε μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας στο νεόκτιστο Porto Panorama με πανοραμική θέα των δαντελωτών παραλιών της Αργοναυπλίας, στην περιοχή Βερβερόντα. Αξίας 300€. Έκπτωση 47%.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΠΟΔΗΛΑΤΟΥ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 12,99 ΕΥΡΩ

ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΘΑΛΑΣΣΗΣ PARKING ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 10,9 ΕΥΡΩ

ΑΝΤΙΟΛΙΣΘΗΤΙΚΑ RUGGIES ΧΑΛΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΕ 9,90 ΕΥΡΩ