ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - MEMORY CARD SONY M2 2-4-8 GB - ADAPTER

24€ από 41.3€ για μία (1) Memory Card Sony M2 8Gb μαζί με Adapter. Αποτελεί το ιδανικό μέσο αποθήκευσης για το κινητό σας τηλέφωνο με θύρα M2. Περιέχει και έναν αντάπτορα USB M2. Αποθηκεύει μέχρι και 8000 τραγούδια, 7400 φωτογραφίες και 88 ώρες video.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


15€ από 24.7€ για μία (1) Memory Card Sony M2 4Gb μαζί με Adapter. Κάρτα μνήμης M2 Sony 4Gb. Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας αρχεία στην συσκευή σας μέσω της κάρτα μνήμης και απολαύστε τα όπου κι αν βρίσκεστε.ποικιλία σε χωρητικότητες μνήμης και συμβατές με κινητα τηλέφωνα,ψηφιακές μηχανες και mp3 players. Μαζί με USB adapter.


ΤΡΙΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


9€ από 14,5€ για μία (1) Memory Card Sony M2 2Gb μαζί με Adapter. Κάρτα μνήμης M2 Sony 2Gb με USB αντάπτορα. Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας αρχεία στην συσκευή σας μέσω της κάρτα μνήμης και απολαύστε τα όπου κι αν βρίσκεστε. Οι κάρτες μνήμης M2 είναι συμβατές με κινητα τηλέφωνα και ψηφιακές μηχανες.


ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


19€ από 41€ για μία (1) Memory Card Sony 2M 8Gb. Αποθηκεύστε τα αγαπημένα σας αρχεία στην συσκευή σας μέσω της κάρτα μνήμης και απολαύστε τα όπου κι αν βρίσκεστε. Οι κάρτες μνήμης M2 είναι συμβατές με κινητα τηλέφωνα και ψηφιακές μηχανες


ΠΕΜΠΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


11€ από 22,9€ για μία (1) Memory Card Sony M2 4Gb. Με το Memory Stick Micro M2 4GB, αξιοποιήστε τα κινητά τηλέφωνα της Sony Ericsson: αποθηκεύστε χιλιάδες εικόνες, μουσική και βίντεο.


ΕΚΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


9€ από 14,5€ για μία (1) Memory Card Sony M2 2Gb. Μνήμη M2 της Sony με χωρητικότητα 2GB ικανή να καλύψει της ανάγκες σας σε αποθηκευση αρχείων πολυμέσων όπως την μουσική σας, βίντεο και φωτογραφίες. Τοποθετείται σε κινητά τηλέφωνα και συμβατές μικροσυσκευές.

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: