ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΕΑΤΡΩΝ ΑΘΗΝΑ " ΦΥΛΛΟ ΣΙΓΗΣ " - " ΤΟ ΞΕΦΩΤΟ " - " ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΔΑΚΤΥΛΑ " - " ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ "

2€ Μόνο για Εκπτωτικό Κουπόνι 2 (Δύο) Ατόμων για 2 Παραστάσεις στο Θέατρο ΠΚ στον Ν. Κόσμο! Για τον Ξεκαρδιστικό Μονόλογο του Μιχάλη Ανθη σε ένα Ρεσιτάλ Γέλιου, Μεταμορφώσεων και Συνεχών Ανατροπών στη Παράσταση '' Φύλλο Σιγής ''! Και για τη Παράσταση '' Το Ξέφωτο '' , Μια Διαδικασία Αυτογνωσίας με Κωμικοτραγικές Αποχρώσεις και Μουσικές Εναλλαγές Τοποθετημένες σε ένα Ονειρικό και Σουρεαλιστικό Πλαίσιο! Πληρώνετε στο Ταμείο του Θεάτρου επιπλέον 10€ και 15€ αντίστοιχα τα 2 (Δύο) Άτομα!

ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ


2€ Μόνο για Εκπτωτικό Κουπόνι 2 (Δύο) Ατόμων, Για τις Πρωτότυπες Παιδικές Παραστάσεις Με Μαριονέτες '' Το Αγόρι με τα Μαγικά Δάκτυλα '' και '' Της Μουσικής... τα Νήματα '' στο Θέατρο ΠΚ στον Ν. Κόσμο! Δύο Εκπληκτικές Παραστάσεις με Αλλαγές Σκηνικών και Ευφάνταστα Σενάρια που Φέρνουν το Κουκλοθέατρο σε Αλλη Διάσταση! Τη Δικιά μας! Πληρώνετε στο ταμείο του Θεάτροy επιπλέον 10€ τα 2 (Δύο ) Ατομα!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: