ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ - ΠΛΥΣΙΜΟ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ - ΚΕΡΩΜΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ / ΑΘΗΝΑ

6€ για ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο αυτοκινήτου σας στο χέρι, μέσα – έξω, ενυδάτωση πλαστικών/ δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, γυάλισμα ζαντών, εξωτερικό κέρωμα για γυάλισμα και αδιαβροχοποίηση με τα επώνυμα προϊόντα Brite n’ Shine, για να έχετε τις καλύτερες υπηρεσίες από τους καλύτερους στο είδος τους, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Parking Land, στο Βύρωνα. Αξίας 18€. Έκπτωση 67%.


6€ για ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο αυτοκινήτου σας στο χέρι, μέσα – έξω, ενυδάτωση πλαστικών/ δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, γυάλισμα ζαντών, εξωτερικό κέρωμα για γυάλισμα και αδιαβροχοποίηση με τα επώνυμα προϊόντα Brite n’ Shine, για να έχετε τις καλύτερες υπηρεσίες από τους καλύτερους στο είδος τους, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Parking Land, στη Καλλιθέα, Αξίας 18€. Έκπτωση 67%.


6€ για ένα ολοκληρωμένο πλύσιμο αυτοκινήτου σας στο χέρι, μέσα – έξω, ενυδάτωση πλαστικών/ δερμάτινων επιφανειών με γαλάκτωμα, γυάλισμα ζαντών, εξωτερικό κέρωμα για γυάλισμα και αδιαβροχοποίηση με τα επώνυμα προϊόντα Brite n’ Shine, για να έχετε τις καλύτερες υπηρεσίες από τους καλύτερους στο είδος τους, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του Parking Land, στην Νέα Σμύρνη. Αξίας 18€. Έκπτωση 67%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: