ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΕΥΚΑΔΑ ( ΚΑΡΥΩΤΕΣ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: 312€ για ένα 7ήμερο για 4 άτομα, προσφορά Αυγούστου. Μια ολόκληρη εβδομάδα οικογενειακών διακοπών σε εκπληκτική τιμή , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά, με τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας. Σε ένα πλήρως εξοπλισμένο studio για να έχετε όλες τις ανέσεις! 


Λευκαδα:234€ για ένα 5ήμερο για 6 άτομα, προσφορά Αυγούστου.Διακοπές για όλη την οικογένεια ή όλη την παρέα,σε ένα εκπληκτικό τοπίο με τις ανέσεις ενός κανονικού σπιτιού και σε τιμή πιο οικονομική από ποτέ! 


Λευκάδα: 293€ για ένα 6ήμερο για 6 άτομα, προσφορά Αυγούστου.Μαγικές διακοπές για όλη την οικογένεια, σε μια πανέρμορφη ,αυτόνομη μεζονέτα,σε μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες του νησιού και σε τιμή φανταστική!


Λευκάδα:348€ για ένα 7ήμερο για 6 άτομα,προσφορά Αυγούστου.Μια υπέροχη μεζονέτα περιμένει να σας φιλοξενήσει, εσάς και την οικογένεια ή την συντροφιά σας , για μια μαγική εβδομάδα σε ένα από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας και σε μια τιμή καταπληκτική!

Λευκάδα: 208€ για ένα 5ήμερο για 4 άτομα, προσφορά Αυγούστου. Μια μοναδική προσφορά για όλη την οικογένεια σε ένα πανέμορφο νησί , με τις καλύτερες παραλίες του Ιονίου στην διάθεση σας και σε ένα πλήρως εξοπλισμένο studio ώστε να μην σας λείψει τίποτα!


Λευκάδα: 260€ για ένα 6ήμερο για 4 άτομα στους Καρυώτες. Απολαύστε οικογενειακές διακοπές σε αυτόνομα και πλήρως εξοπλισμένα studio σε ένα υπέροχο νησί , με οδική πρόσβαση και οικονομικά όσο δεν έγινε ποτέ ξανά!Ισχύει για ολόκληρο τον Αύγουστο!

Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: