ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΕΥΚΑΔΑ ( ΑΓ.ΝΙΚΗΤΑΣ - ΚΑΘΙΣΜΑ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ " DIMARION " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: 235€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα στον Άγ. Νικήτα δίπλα στην παραλία Κάθισμα.Κάντε ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό ταξιδάκι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου. Κολυμπήστε στο Κάθισμα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου σας, απολαύστε την βόλτα σας και το φαγητό σας στον πανέμορφο Άγ. Νικήτα και γυρίστε ανανεωμένοι! 

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 209€ για 5ήμερο για 2 -3 άτομα για τον Ιούλιο. Μην το σκέφτεσαι καθόλου κλείστε τις διακοπές σας τώρα. Ο παραδοσιακός οικισμός του Αγίου Νικήτα, το Πόρτο Κατσίκι, το Κάθισμα, η χώρα της Λευκάδας και πολλά άλλα είναι μόνο λίγες από της ομορφιές αυτού του νησιού! 

Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 395€ για 7ήμερο για 2 -3 άτομα για τον Αύγουστο. Η Λευκάδα αποτελεί ιδανικό προορισμό για αποδράσεις. Αυτή η προσφορά δεν υπάρχει! 


Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 326€ για 6ήμερο για 2 -3 άτομα για τον Αύγουστο. Η Λευκάδα μπορεί να γίνει το ορμητήριο σας για την εξερεύνηση της ευρύτερης περιοχής. Αγόρασέ το Τώρα! 


Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 259€ για 6ήμερο για 2 -3 άτομα για τον Ιούλιο. Η Λευκάδα είναι ιδανικός προορισμός για διασκέδαση και ηρεμία, οδική εύκολη προσβαση, πανέμορφες παραλίες , ταβερνάκια δίπλα στο κύμα και ήρεμο γαλήνιο περιβάλον. 


Λευκάδα, Άγιος Νικήτας: 499€ για 8ήμερο για 2 -3 άτομα για τον Αύγουστο. Πάρτε την παρέα σας και σας περιμένουμε στη Λευκάδα! Ισχύει για ολόκληρο τον Αύγουστο! 



Δεν υπάρχουν σχόλια: