ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ - ΕΠΙΓΕΙΟΙ ΨΗΦΙΑΚΟΙ ΔΕΚΤΕΣ MPEG4 SD & HD / ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ

Μόνο 36,90€ (με την αποστολή) για έναν (1) MPEG4 HD High Definition mini Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη (με MEDIA PLAYER) με Αποστολή στο Χώρο σας! Στις 20 Ιουλίου 2012 το επίγειο αναλογικό σήμα για την Αθήνα κλείνει οριστικά, αγοράστε τον ειδικό αποκωδικοποιητή για να μπορείτε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια!


Ο πιο διάσημος ψηφιακός δέκτης με 5 χρόνια εγγύηση! Μόνο 44,90€ (με την αποστολή) για έναν (1) MPEG4 HD High Definition Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη (με MEDIA PLAYER) με Αποστολή στο Χώρο σας! Στις 20 Ιουλίου 2012 το επίγειο αναλογικό σήμα για την Αθήνα κλείνει οριστικά, αγοράστε τον ειδικό αποκωδικοποιητή για να μπορείτε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια!


Μόνο 29,90€ (με την αποστολή) για έναν (1) Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη MPEG4 SD Standard Definition (με MEDIA PLAYER) με Αποστολή στο Χώρο σας! Στις 20 Ιουλίου 2012 το επίγειο αναλογικό σήμα για την Αθήνα κλείνει οριστικά, αγοράστε τον ειδικό mini αποκωδικοποιητή για να μπορείτε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια!


Στις 20 Ιουλίου 2012 το επίγειο αναλογικό σήμα για την Αθήνα κλείνει οριστικά, αγοράστε τον ειδικό mini αποκωδικοποιητή για να μπορείτε να βλέπετε τα ελληνικά κανάλια! Μόνο 39,90€ (με την αποστολή) για έναν (1) MPEG4 HD High Definition Επίγειο Ψηφιακό Δέκτη σε ΜΟΡΦΗ SCART (με MEDIA PLAYER) SCART SIGMATEK DVBR-50 HD με Αποστολή στο Χώρο σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: