ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΝΑΥΠΛΙΟ ( ΒΙΒΑΡΙ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " STORK APARTMENTS " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

34€ για 1 Διανυκτέρευση 2 Ατόμων,στα Superior Διαμερίσματα του Υπέροχου Stork Apartments στο Βιβάρι κοντά στο Ναύπλιο!Μία Όμορφη Απόδραση σε Έναν Αυθεντικό Ελληνικό Προορισμό σε Full Εξοπλισμένα,Φωτεινά και Δροσερά Διαμερίσματα,Λίγα Μέτρα από την Παραλία!



44€ για 1 Διανυκτέρευση 4 Ατόμων,στα Superior Διαμερίσματα(52τμ) του Υπέροχου Stork Apartments στο Βιβάρι,στο Ναύπλιο!Μία Όμορφη Απόδραση σε Έναν Αυθεντικό Ελληνικό Προορισμό σε Full Εξοπλισμένα,Φωτεινά και Δροσερά Διαμερίσματα,Λίγα Μέτρα από την Παραλία!



50€ για 1 Διανυκτέρευση 2 Ατόμων,στα Superior Διαμερίσματα(52τμ), με ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες,μπάνιο και κουζίνα του Υπέροχου Stork Apartments στο Βιβάρι,στο Ναύπλιο, μόλις 100 μέτρα από την Παραλία, για την περίοδο απο 16 Ιουλίου έως και 20 Αυγούστου!!

65€ για 1 Διανυκτέρευση 4 Ατόμων,στα Superior Διαμερίσματα (52τμ) με ξεχωριστές κρεβατοκάμαρες,μπάνιο και κουζίνα,του Υπέροχου Stork Apartments στο Βιβάρι,στο Ναύπλιο, μόλις 100 μέτρα από την Παραλία, για την περίοδο απο 16 Ιουλίου έως και 20 Αυγούστου!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: