ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΕΥΚΑΔΑ ( ΒΑΣΙΛΙΚΗ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ " BILLY' S HOUSE " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Εκπτωτικό κουπόνι μόλις 8€ σε προσφορά 60€ / διανυκτέρευση 4 ατόμων (2 ενήληκες και 1/2 παιδιά), στο Billy’s house στην πανέμορφη Βασιλική Λευκάδας σε αυτόνομο, πλήρως εξοπλισμένο και άνετο οικογενειακό δωμάτιο. Γνωρίστε τις ομορφιές του νησιού και χαλαρώστε με μια διαμονή σε περιβάλλον, ξεκούραστο, πραγματικά μέσα στη φύση. Ισχύει από 5/8 ως και 22/8!


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 7€ σε προσφορά 55€ για 1 διανυκτέρευση 2 ατόμων στο Billy’s house στην πανέμορφη Βασιλική Λευκάδας, διάσημη σε όλους τους λάτρεις του wind surfing. Γνωρίστε τις ομορφιές του νησιού, απολαύστε το αγαπημένο σας σπορ, και χαλαρώστε με διαμονή σε περιβάλλον, ξεκούραστο, μέσα στη φύση. Παρέχεται δυνατότητα φύλαξης του εξοπλισμού σας στην παραλία. Από 5/8 ώς 22/8 !


ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Εκπτωτικό κουπόνι μόλις 12€ σε προσφορά 95€ / διανυκτέρευση 5 ατόμων (2 ενήληκες και 2/3 παιδιά), στο Billy’s house στην πανέμορφη Βασιλική Λευκάδας σε αυτόνομο, πλήρως εξοπλισμένο και άνετο οικογενειακό διαμέρισμα δύο χώρων. Γνωρίστε τις ομορφιές του νησιού και χαλαρώστε με μια διαμονή σε περιβάλλον, ξεκούραστο, πραγματικά μέσα στη φύση. Ισχύει από 5/8 ως και 22/8!

Δεν υπάρχουν σχόλια: