ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ - ΔΙΑΜΟΝΗ " VILA GALLINI " ΕΛΛΑΔΑ

Αλόνvησος: 58€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Στο πανέμορφο νησί των Σποράδων μια καταπληκτική προσφορά για όλο τον Αύγουστο. Κολυμπήστε στα καταπράσινα νερά και χαλαρώστε σε όμορφα και άνετα δωμάτια και σε τιμή εκπληκτική! 


Αλόνvησος: 145€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα με πρωινό, προσφορά Αυγούστου. Καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα νερά, γραφικά ταβερνάκια,όμορφα άνετα δωμάτια , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, σας περιμένουν σε μια τιμή καταπληκτική!

Αλόννησος: 49€ για ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό,προσφορά Σεπτεμβρίου. Καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα νερά, γραφικά ταβερνάκια,όμορφα άνετα δωμάτια , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, σας περιμένουν σε μια τιμή καταπληκτική! 


Αλόνvησος: 199€ για ένα 6ήμερο για 2 - 5 άτομα σε διαμέρισμα, προσφορά Αυγούστου. Σε όμορφα και άνετα διαμερίσματα με δύο κρεβατοκάμαρες, απολαύστε ξεκούραστες και χαλαρές διακοπές για όλη την οικογένεια. Καταπληκτική τιμή προλάβετε! 


Αλόννησος: 119€ για ένα 6ήμερο για 2 άτομα με πρωινό,προσφορά Σεπτεμβρίου. Καταπληκτικές παραλίες, καταπράσινα νερά, γραφικά ταβερνάκια,όμορφα άνετα δωμάτια , σε ένα από τα ομορφότερα νησιά ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση, σας περιμένουν σε μια τιμή καταπληκτική! 


Αλόνvησος: 159€ για ένα 6ήμερο για 2 - 5 άτομα σε διαμέρισμα,προσφορά Σεπτεμβρίου. Σε όμορφα και άνετα διαμερίσματα με δύο κρεβατοκάμαρες, απολαύστε ξεκούραστες και χαλαρές διακοπές για όλη την οικογένεια. Καταπληκτική τιμή προλάβετε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: