ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

BANSKO - 28Η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 69 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 49 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 76 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko από Θεσσαλονίκη, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 100 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Αθήνα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 100 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko από Αθήνα, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 120 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 35 ευρώ για δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 49 ευρώ για τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: