ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ Η ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 18-21 Οκτωβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 1-4 Νοεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.


Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 8-11 Νοεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 15-18 Νοεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 22-25 Νοεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 29 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 6-9 Δεκεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.

Κωνσταντινούπολη από Θεσσαλονίκη 13-16 Δεκεμβρίου, μόνο με 99 ευρώ! Τριήμερο στην πρωτεύουσα του Βυζαντίου, με οργανωμένες δραστηριότητες και περιηγήσεις στην Πόλη.


Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη 8-11 Νοεμβρίου, μόνο με 109 ευρώ! Τριήμερο στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας, με πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και νυχτερινής διασκέδασης!

Βελιγράδι από Θεσσαλονίκη 6-9 Δεκεμβρίου, μόνο με 109 ευρώ! Τριήμερο στην πανέμορφη πρωτεύουσα της Σερβίας, με πλήρες πρόγραμμα δραστηριοτήτων και νυχτερινής διασκέδασης!

Δεν υπάρχουν σχόλια: