ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΚΩΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ " OSCAR " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΚΩΣ: Εκπτωτικό κουπόνι μόλις 15€ για προσφορά 130€ από 150€ για 3 άτομα και για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις, με πρωινό, σε τρίκλινο studio στο ξενοδοχείο OSCAR στην μαγευτική Κω με τις υπέροχες παραλίες και φυσικές ομορφιές. Δωμάτιο άνετο με θέα στη θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα εστιατόριο, pool bar, Wifi και χώρους αναψυχής. Ισχύει από 1/9 ως 30/9!

ΚΩΣ: Εκπτωτικό κουπόνι μόλις 12€ για προσφορά 100€ από 150€ για 2 άτομα και για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις με πρωινό, σε δίκλινο studio στο ξενοδοχείο OSCAR στην μαγευτική Κω με τις υπέροχες παραλίες και φυσικές ομορφιές. Δωμάτιο άνετο με θέα στη θάλασσα, και συγκρότημα που διαθέτει πισίνα εστιατόριο, pool bar, Wifi και χώρους αναψυχής. Ισχύει από 1/9 ως 30/9!

ΚΩΣ: Εκπτωτικό κουπόνι μόλις 18€ για προσφορά 160€ από 200€ για 4 άτομα και για 3 ημέρες / 2 διανυκτερεύσεις σε τετράκλινο studio στο ξενοδοχείο OSCAR στην μαγευτική Κω με τις υπέροχες παραλίες και φυσικές ομορφιές. Δωμάτιο άνετο με κουζινάκι, καφετιέρα φουρνάκι και θέα στη θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα εστιατόριο, pool bar, Wifi και χώρους αναψυχής. Ισχύει από 1/9 ως 30/9!

ΚΩΣ: Εκπτωτικό κουπόνι 30€ για προσφορά 275€ για επταήμερη διαμονή (6 διανυκτερεύσεις) 2 ατόμων με πρωινό, σε δίκλινο studio στο ξενοδοχείο OSCAR στην μαγευτική Κω με τις υπέροχες παραλίες και φυσικές ομορφιές. Δωμάτιο άνετο με κουζινάκι, καφετιέρα φουρνάκι και θέα στη θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει πισίνα εστιατόριο, pool bar, Wifi και χώρους αναψυχής. Ισχύει από 1/9 ως 30/9!

Δεν υπάρχουν σχόλια: