ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΜΑΛΛΙΩΝ / ΝΥΧΙΩΝ / ΦΡΥΔΙΩΝ - ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΟ " SNIPS HAIR SALON "

29€ για ένα ολοκληρωμένο πακέτο περιποίησης μαλλιών που περιλαμβάνει 1 βαφή, 1 κούρεμα, 1 μάσκα αναδόμησης μαλλιών και Styling με επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα L’ Oreal και Kerastase, μια μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τα μαλλιά σας και να τονώσετε της αυτοπεποίθησή σας, από τους hair experts στο κομμωτήριο Snips Hair Salon, στο Περιστέρι. Αξίας 70€. Έκπτωση 59%.

9€ για να επιλέξετε ένα από τα μοναδικά πακέτα που περιλαμβάνουν 1 χτένισμα, 1 λούσιμο και 1 θεραπεία αναδόμησης μαλλιών – Ή – 1 κούρεμα, 1 λούσιμο και Styling – Ή – 1 manicure γαλλικό ή nail art και 1 σχηματισμό/ καθαρισμό προσώπου, για να διαλέξετε αυτό που σας ταιριάζει περισσότερο και θα αναδείξει τη φυσική σας ομορφιά, από το μοντέρνο και δημιουργικό κομμωτήριο Snips Hair Salon, στο Περιστέρι. Αξίας 25€. Έκπτωση 64%.

19€ από 50€ για 1 manicure spa χρώμα ή γαλλικό, 1 pedicure spa με χρώμα και nail art ή γαλλικό και 1 καθαρισμό/ σχηματισμό φρυδιών – Ή – 25€ από 60€ για 1 ημιμόνιμο manicure χρώμα ή γαλλικό, διάρκειας έως 3 εβδομάδες, 1 pedicure spa με χρώμα και nail art ή γαλλικό και 1 καθαρισμό/ σχηματισμό φρυδιών, για να είστε πάντα περιποιημένες από την κορυφή ως τα νύχια, από το έμπειρο προσωπικό του κομμωτηρίου Snips Hair Salon, στο Περιστέρι. Έκπτωση 62%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: