ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΛΑΤΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ / 4ΗΜΕΡΟ Η 3ΗΜΕΡΟ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΔΙΑΚΟΠΕΣ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ελάτη Τρικάλων: 179€ ένα 3ήμερο για 2-4 άτομα με πρωινό σε πολυτελή μεζονέτα. Ένα υπέροχο 3ήμερο με την οικογένεια ή την παρέα σας, σε μια πανέμορφη ανεξάρτητη μεζονέτα με όλες τις ανέσεις και τζάκι! Αποδράστε σε ένα από τα ομορφότερα τοπία της Ελλάδας και γυρίστε ανανεωμένοι όσο ποτέ ! 

Ελάτη Τρικάλων: 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελή αυτόνομη κατοικία. Σε ένα γραφικό πέτρινο συγκρότημα, μια καταπληκτική προσφορά! Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι σας απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, σε μια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη! 

Ελάτη Τρικάλων: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε πολυτελή αυτόνομη κατοικία. Σε ένα γραφικό πέτρινο συγκρότημα, μια καταπληκτική προσφορά! Χαλαρώστε δίπλα στο τζάκι σας απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα, σε μια εκδρομή που θα σας μείνει αξέχαστη! 

Ελάτη Τρικάλων: 75€ ένα 3ήμερο για 3 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο . Μια μοναδική προσφορά σε πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια σε ένα φυσικό τοπίο που θα σας γοητεύσει και θα σας ξεκουράσει!  

Ελάτη Τρικάλων: 103€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένο δωμάτιο. Σας προσφέρουμε μια εκδρομή σε καταπληκτική τιμή, σε ένα πανέμορφο φυσικό τοπίο, ιδανικό για ηρεμία και ξεκούραση!  

Ελάτη Τρικάλων: 69€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια. Σε καταπληκτική τιμή, ένα υπέροχο ταξιδάκι χαλάρωσης και ξεκούρασης! Αποκτήστε την προσφορά μας και ξεφύγετε από όλα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: