ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

BANSKO - ΔΙΑΚΟΠΕΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Bansko από Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο M.Antoaneta Residence με 79 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
Bansko από Καβάλα, Ξάνθη, Κομοτηνή, το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στο Premier Luxury Mountain Resort με 99 ευρώ για τρεις ημέρες- δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, 30 Νοεμβρίου - 2 Δεκεμβρίου μόνο με 55 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Αθήνα, 7-9 Δεκεμβρίου μόνο με 75 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, 7-9 Δεκεμβρίου μόνο με 55 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
Bansko από Αθήνα, 7-10 Δεκεμβρίου μόνο με 95 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, 7-10 Δεκεμβρίου μόνο με 75 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Αθήνα, 14-16 Δεκεμβρίου μόνο με 75 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, 14-16 Δεκεμβρίου μόνο με 55 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko από Αθήνα, 14-17 Δεκεμβρίου μόνο με 95 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!


Bansko από Θεσσαλονίκη, 14-17 Δεκεμβρίου μόνο με 75 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Θεσσαλονίκη, 7-10 Δεκεμβρίου μόνο με 85 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Bansko από Αθήνα, 14-17 Δεκεμβρίου μόνο με 105 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: