ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ ΠΙΕΡΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΞΕΝΩΝΕΣ / ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Ελατοχώρι Πιερίας: 139€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι και πρωινό.Ένας υπέροχος ξενώνας από πέτρα και ξύλο, στο κέντρο του Ελατοχωρίου σας περιμένει για μια υπέροχη εκδρομή! Δώρο η χρήση της σάουνας! 

Ελατοχώρι Πιερίας: 179€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι και πρωινό.Ένας υπέροχος ξενώνας από πέτρα και ξύλο, στο κέντρο του Ελατοχωρίου σας περιμένει για μια υπέροχη εκδρομή! Δώρο η χρήση της σάουνας! 

Ελατοχώρι Πιερίας: 199€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι και πρωινό .Ένας υπέροχος ξενώνας από πέτρα και ξύλο, στο κέντρο του Ελατοχωρίου, με θέα τα καταπράσινα βουνά είναι ο ιδανικός προορισμός για μια απόδραση από την καθημερινότητα, αυτό σας προσφέρουμε σε μια τιμή καταπληκτική!


Ελατοχώρι Πιερίας: 159€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι και πρωινό .Ένας υπέροχος ξενώνας από πέτρα και ξύλο, στο κέντρο του Ελατοχωρίου, με θέα τα καταπράσινα βουνά είναι ο ιδανικός προορισμός για μια απόδραση από την καθημερινότητα, αυτό σας προσφέρουμε σε μια τιμή καταπληκτική! 

Ελατοχώρι Πιερίας: 117€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε δωμάτιο με τζάκι και πρωινό.Ένας υπέροχος ξενώνας από πέτρα και ξύλο, στο κέντρο του Ελατοχωρίου, με θέα τα καταπράσινα βουνά είναι ο ιδανικός προορισμός για μια απόδραση από την καθημερινότητα, αυτό σας προσφέρουμε σε μια τιμή καταπληκτική! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: