ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΒΥΤΙΝΑ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Βυτίνα: 69€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι.Η απόλυτη χαλάρωση , πανέμορφο τοπίο, καλαίσθητα δωμάτια,πρωινό, late check out και ένα ποτό για το καλωσόρισμα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο;

Βυτίνα: 109€ για 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια.Αφήστε τα όλα πίσω σας και αποδράστε σε ένα μαγευτικό προορισμό! Το απόλυτο φθινοπωρινό τοπίο στη διάθεση σας και σε τιμή απίστευτη! 


Βυτίνα: 79€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα δωμάτια. Αφήστε τα όλα πίσω σας και αποδράστε σε ένα μαγευτικό προορισμό! Το απόλυτο φθινοπωρινό τοπίο στη διάθεση σας και σε τιμή απίστευτη!


Βυτίνα: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με θέα τον Μαίναλο. Μια μοναδική προσφορά, υπέροχα δωμάτια σε μια καταπληκτική τοποθεσία με πρωινό. Για περιορισμένο αριθμό κουπονιών, προλάβετε!

Βυτίνα: 54€ για ένα 3ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Σε έναν από τους δημοφιλέστερους χειμερινούς προορισμούς,σας προσφέρουμε διαμονή, πρωινό, welcome drink και late check out σε μια τιμή μοναδική!

Βυτίνα: 79€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα. Μια μοναδική εκδρομή, σε απόσταση αναπνοής από την Αθήνα όλη η ομορφιά της φύσης σας περιμένει , απολαύστε την με την καλύτερη δυνατή τιμή! 

Βυτίνα: 99€ για ένα 4ήμερο με πρωινό σε έναν υπέροχο ξενώνα και δωμάτιο με τζάκι. Η απόλυτη χαλάρωση , πανέμορφο τοπίο, καλαίσθητα δωμάτια,πρωινό, late check out και ένα ποτό για το καλωσόρισμα. Σκέφτεστε κάτι καλύτερο; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: