ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΗΛΙΟ - ΠΟΡΤΑΡΙΑΣ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΔΙΑΜΟΝΗ - ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Πήλιο - Πορταριά:129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Τρεχούμενα νερά, γραφικά μικρά καφέ, ταβερνάκια με γνήσια ελληνική κουζίνα, όμορφα και άνετα δωμάτια σε ένα καταπράσινο περιβάλλον , ιδανική προσφορά για ξεκούραση και χαλάρωση σε καταπληκτική τιμή! 

Πήλιο - Πορταριά: 139€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Μια καταπληκτική προσφορά σε απίστευτη τιμή με φαγητό και welcome drink ,σε όμορφα και καθαρά δωμάτια σε μια από τις ομορφότερες περιοχές του Πηλίου! ( Ισχύει για Παρασκευή , Σάββατο & Κυριακή ) 

Πήλιο - Πορταριά: 92€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με ημιδιατροφή.Μια καταπληκτική προσφορά σε απίστευτη τιμή με φαγητό και welcome drink ,σε όμορφα και καθαρά δωμάτια σε μια από τις ομορφότερες περιοχές του Πηλίου! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο ) 

Πήλιο - Πορταριά: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό.Σε τιμή που δεν ξανάγινε, μια μοναδική προσφορά για τον απόλυτο προορισμό του φθινοπώρου! Χαρείτε μια υπέροχη εκδρομή και αφήστε τα όλα πίσω σας! ( Ισχύει για Παρασκευή & Σάββατο & Κυριακή βράδυ ) 

Δεν υπάρχουν σχόλια: