ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΟΜΜΩΤΗΡΙΩΝ / ΒΑΦΗ - ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΥΧΙΩΝ " HAIR AND NAIL SPA BY CHRISTEN'S " ΓΛΥΦΑΔΑ

5€ μόνο για 1 κούρεμα ή 1 χτένισμα πρωινό ή 1 Manicure spa, χρώμα, με επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα Essie, για να αποκτήσετε το look που επιθυμείτε και θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, όποτε θέλετε, από το έμπειρο προσωπικό του Hair and Nail Spa by Christen’s στη Γλυφάδα. Αξίας 20€. Έκπτωση 75%.

20€ μόνο για 1 βαφή IGORA by Schwarzkopf, 1 κούρεμα και 1 χτένισμα για όλα τα μήκη μαλλίων, για να ανανεωθείτε και να τραβήξετε όλα τα βλέμματα πάνω σας, από τους ειδικούς, στο μοντέρνο χώρο του Hair and Nail Spa by Christen’s, στην Γλυφάδα. Αξίας 100€. Έκπτωση 80%.


23€ για 2 manicure spa και 1 pedicure spa (χρώμα ή γαλλικό) με επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα Essie και 1 υβριδικό manicure spa (χρώμα ή γαλλικό) διάρκειας έως 3 εβδομάδων, για να έχετε πάντα περιποιημένα νύχια, με μια άκρως επαγγελματική περιποίηση από τους ειδικούς στο Hair and Nail Spa by Christen’s στη Γλυφάδα. Αξίας 85€. Έκπτωση 73%.


12€ μόνο για 1 manicure spa και 1 pedicure spa (χρώμα ή γαλλικό), με επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα Essie, και 1 καθαρισμό/ σχηματισμό φρυδιών, για είναι είστε πάντα περιποιημένες και κομψές όλες τις ώρες της ημέρας, από τους καλύτερους πάνω στην αισθητική, στο Hair and Nail Spa by Christen’s στη Γλυφάδα. Αξίας 40€. Έκπτωση 70%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: