ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣΑΖ " PAIN SOLUTION SYSTEMS "

14€ από 80€ για Σουηδικό ή Χαλαρωτικό Μασάζ με αλάτι 45’ που προσφέρει άμεση ανακούφιση και χαλάρωση σε πλάτη, αυχένα, ώμους, μέση, χέρια, πόδια για βαθιά χαλάρωση και ευεξία από την Pain Solution Systems.Έκπτωση 82%!

17 ευρώ από 180 ευρώ για 60’ λεπτά καταπραϋντικό μασάζ με βεντούζες (θιβετιανό μασάζ), για όλο το σώμα και τις αρθρώσεις, μία νέα εμπειρία με ενίσχυση της αιματικής ροής (αγγειοδιαστολή) για καλύτερη θρέψη κι οξυγόνωση των ιστών του σώματος και αποβολή των τοξινών έκπτωση 91%!!

Nιώσετε την απόλυτη χαλάρωση μόνο με 15€ για μασάζ Kεφαλής-Aυχένα-Ωμοπλάτης για άνδρες και γυναίκες και 1 Θεραπεία Προσώπου Facial Triple Action για πρόσωπο-λαιμό-μπούστο (Ινδική Θεραπεία) από την pain solution systems στο Περιστέρι αξίας 190 ευρώ. Έκπτωση 91%.


Αναζωογονείστε το σώμα σας, και πείτε αντίο στο στρες και την κούραση μόνο με 15 ευρώ από 40 ευρώ για μία συνεδρία αντιστρές 45 λεπτών με ρεφλεξολογία πέλματος και διαδερμικού ερεθισμού και χειρισμούς για απόλυτη χαλάρωση και καταπράυνση του νευρικού συστήματος από την pain solution systems. Έκπτωση 63%!Νιώστε βαθιά χαλάρωση κι αποφορτίστε τη νευρική ένταση και το στρες με ειδικούς χειρισμούς μάλαξης και πιέσεων με την παράλληλη επίδραση ειδικού συστήματος διαδερμικού ερεθισμού σε 7.200 νευρικές απολήξεις του πέλματος!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: