ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ - ΥΓΕΙΑΣ - ΟΜΟΡΦΙΑΣ / ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΙ ΑΘΗΝΑ

20€ από 60€ για έναν (1) ολοκληρωμένο καθαρισμό δοντιών που περιλαμβάνει αφαίρεση πέτρας με υπέρηχους, σοδοβολή όπου είναι απαραίτητη, αφαίρεση όλων των εξωτερικών χρωστικών των δοντιών, στίλβωση και λείανση των δοντιών και εκτίμηση στοματικής υγείας, για όμορφα, υγιή δόντια, προσφορά από το Οδοντιατρείο Θεοδοσίου Παναγιώτη στη Νέα Σμύρνη. Έκπτωση 67%!!

49€ από 120€ για λαμπερό και ολόλευκο χαμόγελο με μία (1) θεραπεία λεύκανσης δοντιών με ασφαλή αποτελέσματα μέχρι 3 τόνους με τη μέθοδο High Lux & Bleach, διάρκειας 18’ με οικολογικά υλικά και έναν (1) ολοκληρωμένο καθαρισμό δοντιών με υπερήχους, στίλβωση και λείανση για όμορφα και υγιή δόντια προσφορά από το Οδοντιατρείο Θεοδοσίου Παναγιώτη στη Νέα Σμύρνη. Επιπλέον δυνατότητα διπλής συνεδρίας λεύκανσης με 89€ από 200€ για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα μέχρι 6 τόνους και με ολοκληρωμένο καθαρισμό υπέρηχων. Έκπτωση 59% και 56% αντίστοιχα!!

27€ από 60€ για κάθε ένα σφράγισμα δοντιού (σφραγίσματα ICE) με νάνο υβριδική σύνθετη ρητίνη, φωτοπολυμεριζόμενη, υψηλού βαθμού θλίψης, προσφορά από το Οδοντιατρείο Θεοδοσίου Παναγιώτη στη Νέα Σμύρνη. Έκπτωηση 55%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: