ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΔΕΛΦΟΙ - ΔΙΑΜΟΝΗ / ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΝ ΕΛΛΑΔΑ


Δελφοί: 149€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε πανέμορφα δίκλινα δωμάτια με πρωινό.Κάντε ένα μαγικό ταξιδάκι σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με όλες τις ανέσεις,δωρεάν χρήση σάουνας και χαμάμ και δεκάδες επιλογές εξερεύνησης και διασκέδασης! 
Δελφοί: 82€ ένα 2ήμερο για 3 άτομα σε τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό. Η απόλυτη ξεκούραση, χαλάρωση και ηρεμία σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο, με ελεύθερη χρήση της σάουνας και του χαμάμ, σε ένα υπέροχο τοπίο ! 
Δελφοί: 119€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out.Στο κέντρο των Δελφών, 19χλμ από την Ιτέα, 28χλμ από το Γαλαξίδι και 8χλμ από την Αράχωβα, μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή! 
Δελφοί: 79€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και late check out.Στο κέντρο των Δελφών, 19χλμ από την Ιτέα, 28χλμ από το Γαλαξίδι και 8χλμ από την Αράχωβα, μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή! 
Δελφοί: 108€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό.Συνδυάστε τη μαγευτική ατμόσφαιρα των ιστορικών Δελφών, με τη γραφική Αράχωβα και τον Παρνασσό! Μια μοναδική προσφορά σε καταπληκτική τιμή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: