ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ - ΑΤΤΙΚΗ ( ΑΝΟΙΞΗ ) ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΩΝ / ΔΙΑΜΟΝΗ " BOUTIQUE HOTEL ANIXI " ΤΑΞΙΔΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

Αττική (Άνοιξη) - 45€ από 90€ (Έκπτωση 50%) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Πολυτελή Σουίτα με Τζάκι και πρωινό, στην Άνοιξη στο πρωτότυπο Boutique Hotel Anixi! Για ένα παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχετε Late Check Out στις 16:00! Ζήστε στιγμές πολυτέλειας και ξεγνοιασιάς, μακριά από τις πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, σε ένα χώρο που συνδυάζει την αίγλη της παλιάς εποχής με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ένα κομψό και άνετο περιβάλλον!!!

Αττική (Άνοιξη) - 40€ από 80€ (Έκπτωση 50%) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Deluxe Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στην Άνοιξη στο πρωτότυπο Boutique Hotel Anixi! Για ένα παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχετε Late Check Out στις 16:00! Ζήστε στιγμές πολυτέλειας και ξεγνοιασιάς, μακριά από τις πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, σε ένα χώρο που συνδυάζει την αίγλη της παλιάς εποχής με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ένα κομψό και άνετο περιβάλλον!!!

Αττική (Άνοιξη) - 30€ από 60€ (Έκπτωση 50%) για 2 ημέρες / 1 διανυκτέρευση ΚΑΙ για τα 2 άτομα σε Basic Δίκλινο δωμάτιο με πρωινό, στην Άνοιξη στο πρωτότυπο Boutique Hotel Anixi! Για ένα παιδί έως 2 ετών η διαμονή είναι δωρεάν! Παρέχετε Late Check Out στις 16:00! Ζήστε στιγμές πολυτέλειας και ξεγνοιασιάς, μακριά από τις πολυσύχναστες περιοχές της Αθήνας, σε ένα χώρο που συνδυάζει την αίγλη της παλιάς εποχής με τις σύγχρονες ανέσεις, προσφέροντας ένα κομψό και άνετο περιβάλλον!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: