ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

BANSKO:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΤΑΞΙΔΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ


SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 8-10 Φεβρουαρίου μόνο με 50 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου! 
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 15-17 Φεβρουαρίου μόνο με 50 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου! 
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 22-24 Φεβρουαρίου μόνο με 50 ευρώ για τρεις ημέρες-δύο διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου! 
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 31 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου μόνο με 60 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 7-10 Φεβρουαρίου μόνο με 60 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 14-17 Φεβρουαρίου μόνο με 60 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Θεσσαλονίκη, 21-24 Φεβρουαρίου μόνο με 60 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Αθήνα, 21-24 Φεβρουαρίου μόνο με 80 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Αθήνα, 14-17 Φεβρουαρίου μόνο με 80 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Αθήνα, 7-10 Φεβρουαρίου μόνο με 80 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!
SUPER Τιμή!!! Bansko από Αθήνα, 31 Ιανουαρίου - 3 Φεβρουαρίου μόνο με 80 ευρώ για τέσσερις ημέρες-τρεις διανυκτερεύσεις με ελεύθερη χρήση spa και πισίνας του ξενοδοχείου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: