ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ:ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ-ΔΕΝΤΡΑ-ΦΩΤΟΣΩΛΗΝΕΣ


79€ για ένα μεταλλικό χριστουγεννιάτικο φωτιζόμενο ελάφι LED με κίνηση, δημιουργήστε Χριστουγεννιάτική ατμόσφαιρα στον κήπο σας ή την βεράντα σας και δυνατότητα αποστολής στο χώρο σας, από τα καταστήματα Happy Seasons!
18€ για ένα παραδοσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο Colorado, 1.80m ύψους ή (25€) για 2.10m ύψους, στολίστε το και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας, από το Φθηνόπολις στο κέντρο της Αθήνας!

Χριστούγεννα με χαρούμενα παιδικά χαμόγελα! 12,90€ για έναν λούτρινο Αϊ Βασίλη με αλεξίπτωτο, ήχο και κίνηση από τα καταστήματα Happy Seasons!

 Δώστε την τελευταία πινελιά στολίζοντας το δέντρο σας με μια 6άδα από πολύχρωμες disco balls σε διάφορα χρώματα από τα καταστήματα Happy Seasons. Μόνο 10,90€!
Δημιουργήστε το πιο όμορφο Χριστουγεννιάτικο δέντρο! 22€ για ένα σετ Χριστουγεννιάτικων διακοσμητικών που αποτελείται από 50 στολίδια σε διάφορα χρώματα, 2 γιρλάντες, ένα αστέρι και 100 led πολύχρωμα φωτάκια, από το Sulehria brothers!
Δώστε γιορτινό χρώμα στο σπίτι σας! 13€ για ένα φωτοσωλήνα 10m ή (16€) για 15m, με εναλλαγές διαφόρων χρωμάτων και οκτώ προγράμματα φωτισμού, κατάλληλο για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, από το Sulehria brothers!
Τι πιο όμορφο απο ένα χιονισμένο Χριστουγεννιάτικο δέντρο! Λευκό Χριστουγεννιάτικο δέντρο 1.50m, φέτος όλα θα είναι στα λευκά! Από το Sulehria brothers, μόνο 22€!

Βάλτε Φως και Χρώμα στις Φετινές σας Εορτές και αποκτήστε με 13€ 10 μέτρων ή με 16€ 15 μέτρων, Εντυπωσιακό Φωτοσωλήνα, με εναλλαγές διαφόρων χρωμάτων, με 8 προγράμματα φωτισμού, κατάλληλο για εσωτερικούς αλλά και για εξωτερικούς χώρους, με δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα SULEHRIA BROTHERS στην Ομόνοια ή 16.50€ και 19,50€ αντίστοιχα, με πανελλαδική αποστολή στο χώρο σας. Έκπτωση έως 45%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: