ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΝΑΥΠΛΙΟ:ΔΙΑΜΟΝΗ-ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ-ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ-ΦΩΤΑ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Ναύπλιο - εορταστικό : 115€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό για όλη την εορταστική περίοδο.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά! 
Ναύπλιο - εορταστικό: 182€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα για τις πιο ρομαντικές γιορτές.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά! 
Ναύπλιο: 130€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο.Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά! 
Ναύπλιο: 75€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό σε δίκλινο δωμάτιο. Περιπλανηθείτε στα λιθόστρωτα σοκάκια, απολαύστε τον καφέ ή το φαγητό σας με θέα το Μπούρτζι, ένας από τους πιο ρομαντικούς προορισμούς είναι στη διάθεση σας με αυτή την μοναδική προσφορά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: