ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ:ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ/ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Βαρκελώνη: η παραμυθένια πόλη του Γκαουντί! 4 ημέρες σε Double room με πλούσιο πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια και φόρους αεροδρομίου, μόνο 295€ / το άτομο!

Με αυτές τις τιμές σίγουρα θα πας στην Βαρκελώνη! Από 338€ (αρχικής αξίας από 650€) το άτομο για 8 ολόκληρες ημέρες, 7 νύχτες με πρωινό, σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο κεντρικών ξενοδοχείων 3*και 4*, με κατευθείαν πτήσεις και πληρωμένους όλους τους φόρους και τους επίναυλους των αεροδρομίων, με αναχωρήσεις κάθε Παρασκευή από 15 Φεβρουαρίου έως 21 Ιουνίου 2013!Μια προσφορά του Αircosmos!





25€ Εκπτωτικό Κουπόνι, για 8 Ολόκληρες ημέρες στην Όμορφη Βαρκελώνη! Σε Double Room με Πλούσιο Πρωινό! Δείτε από κοντά το Το μουσείο του Πικάσο με πάνω από 1 εκ. επισκέπτες το χρόνο και το Στάδιο Καμπ Νου της Μπαρτσελόνα! Ειδική Προσφορά για τους Αγοραστές του Parkareto, Μαζί με Φόρους Αεροδρομίων, Δίνετε στο Ταξιδιωτικό Γραφείο Από 267€ ΜΟΝΟ, ΤΕΛΙΚΗ ΤΙΜΗ ανά Άτομο!!! Καλό σας Ταξίδι!




Για ένα (1) full ταξιδιωτικό πακέτο στη Βαρκελώνη! Η προσφορά αφορά κατ’ άτομο για ένα (1) ταξίδι 8 ημερών (7 διανυκτερεύσεις) σε κεντρικό ξενοδοχείο της Βαρκελώνης, με επιλογή 2* ή 3*! Περιλαμβάνονται διαμονή σε δίκλινο ή τρίκλινο δωμάτιο με πρωινό, όλα τα αεροπορικά εισιτήρια Αθήνα-Βαρκελώνη-Αθήνα, όλοι οι φόροι αεροδρομίων και επίναυλοι Ελλάδος και Ισπανίας Ηπροσφορά ισχύει για το διάστημα 15 Φεβρουαρίου, έως 8 Μαρτίου, με τιμές από 338€ έως 505€ ανάλογα την εβδομάδα που θα επιλέξετε και με αναχώρηση κάθε Παρασκευή! Μόνο από το aircosmos.eu, τον παγκόσμιο προορισμό για τους λάτρεις των ταξιδιών. Η μαγευτική Βαρκελώνη σε απίστευτη Grandsales.gr τιμή ….για να μη στερείσαι ούτε τα ταξίδια σου!
ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ 338€ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ το άτομο, για 8ημέρες-7 νύχτες, στη ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ με δυνατότητα επιλογής ημερομηνίας αναχώρησης κάθε Παρασκευή, από 15 Φεβρουαρίου έως 21 Ιουνίου από Αθήνα. Περιλαμβάνονται: ΦΟΡΟΙ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΝΑΥΛΟΙ, ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΙ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ 3* ή 4* ΤΗΣ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗΣ. Από το ταξιδιωτικό γραφείο AIRCOSMOS.EU, στην Αθήνα. Αρχικής αξίας 676€. Έκπτωση 50%
338€ κατ\' άτομο για 8 ημέρες στη Βαρκελώνη που περιλαμβάνει διαμονή με πρωινό, αεροπορικά εισιτήρια με επιστροφή και Φόρους Αεροδρομίου. Μία προσφορά από το ταξιδιωτικό πρακτορείο AirCosmos, αρχική αξία 650€!!!
Από 338€ το άτομο για ένα αξέχαστο ταξίδι στην Βαρκελώνη, την αρχόντισσα της Καταλονίας, για 8 ημέρες με αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής, (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και ξενοδοχείο, με 7 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό σε 3* ή 4* ξενοδοχείο με πρωινό, από το “Air Cosmos”. 
434€ για 4 ημέρες κατ' άτομο για ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ!!! Με ελεύθερη ημερομηνία κρατήσεων και ελεύθερη επιλογή ξενοδοχείων! Μία προσφορά από το www.aircosmos.eu! Αρχική Αξία 680€!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: