ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ/ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ-ΦΑΝΗ ΔΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ "ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ"

20€ για 1 εκπτωτικό κουπόνι για να απολαύσετε το Νότη Σφακιανάκη και τη Φανή Δρακοπούλου στην Ιερά Οδό. Ένα μοναδικό λαϊκό πρόγραμμα! Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον για Παρασκευή 18/1/13 και 110€ για Σάββατο 19/1/13. Αρχικής Αξίας 20€.
Ο Νότης Σφακιανάκης στην Ιερά Οδό!! 20€ εκπτωτικό κουπόνι, για να διασκεδάσετε σε τραπέζι έξι (6) ατόμων στην Ιερά Οδό παρέα με το Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος σας δίνει ραντεβού επιστρέφοντας στην αθηναϊκή νύχτα και σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, όπου ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Στο πλευρό του βρίσκονται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που θα προσδώσουν rock ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα, ο Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι. Ισχύει για Παρασκευή 18/1/2013 - ή - Σάββατο 19/1/2013. Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον τη Παρασκευή - ή - 110€ επιπλέον το Σάββατο. Καλή σας διασκέδαση!!
Ο Νότης Σφακιανάκης στην Ιερά Οδό!!!!με 20€ εκπτωτικό κουπόνι, μπορείτε να διασκεδάσετε σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό, όπου ο Νότης Σφακιανάκης ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Μέσα από τα τραγούδια θα ψυχαγωγήσει και θα καθηλώσει τους φίλους του από το πρώτο κιόλας λεπτό. Φέτος στο πλευρό του βρίσκονται η Φανή Δρακοπούλου και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire. Η προσφορά Ισχύει μόνο για την Παρασκευή 18/01/2013 και το Σάββατο 19/01/2013 για τραπέζι 6 ατόμων !! Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον την Παρασκευή και 110€ το Σάββατο.
Νότης Σφακιανάκης στην Ιερά Οδό!! 20€ εκπτωτικό κουπόνι, για να διασκεδάσετε σε τραπέζι έξι (6) ατόμων με τον Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος επιστρέφει στην αθηναϊκή νύχτα και δίνει ραντεβού στους χιλιάδες θαυμαστές του στην Ιερά Οδό! Σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό, ο Νότης Σφακιανάκης ηγείται ενός προγράμματος που φέρει ως εγγύηση αυθεντικότητας και ποιότητας την υπογραφή του. Στο πλευρό του θα βρίσκονται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που θα προσδώσουν rock ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα, ο Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι. Ισχύει για Παρασκευή 18/1 - ή - Σάββατο 19/1/2013. Δίνετε στο κατάστημα 100€ επιπλέον τη Παρασκευή - ή - 110€ επιπλέον το Σάββατο. Καλή Διασκέδαση!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: