ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ-ΧΑΙΔΑΡΙ:MANICURE&PEDICURE SPA ΣΕ ΚΑΡΕΚΛΑ MASSAGE/ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΑΝΩ ΧΕΙΛΟΥΣ/ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΦΡΥΔΙΩΝ

25€ για 5 manicure spa και 2 pedicure spa (χρώμα ή γαλλικό) σε καρέκλα massage με τα επαγγελματικά προϊόντα LCN, 3 αποτριχώσεις άνω χείλους και 3 καθαρισμούς/ σχηματισμούς φρυδιών, για να είστε όμορφες και περιποιημένες, στο Nails Center, στο Χαϊδάρι. Αξίας 178€. Έκπτωση 86%.

9€ από 80€ για 1 manicure spa, 1 pedicure spa σε καρέκλα massage, 1 αποτρίχωση άνω χείλους και 1 καθαρισμό/ σχηματισμό φρυδιών, – Ή – 11€ από 95€ για ένα πακέτο που περιλαμβάνει 1 manicure spa, 1 pedicure spa σε καρέκλα massage, με τα επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα LCN, 1 αποτρίχωση άνω χείλους και 1 αποτρίχωση σε ολόκληρα τα χέρια, για να απολαύσετε υπηρεσίες τόσο μοναδικές και υπέροχες όσο και εσείς, στο Nails Center, στο Χαϊδάρι. Έκπτωση 89%.
13€ Μόνο από 95€! για να 1 GelFx ημιμόνιμο βερνίκι με χρώμα ή γαλλικό διάρκειας έως 3 εδβομάδων, 2 spa pedicure με χρώμα ή γαλλικό, 1 αποτρίχωση άνω χείλους και 1 σχηματισμό/ καθαρισμό φρυδιών – Ή – 18€ από 155€ για 2 GelFx ημιμόνιμο βερνίκι με χρώμα ή γαλλικό, 2 spa pedicure, 1 αποτρίχωση άνω χείλους, 1 σχηματισμό/ καθαρισμό φρυδιών και 1 αποτρίχωση σε ολόκληρα χέρια, στον ζεστό χώρο του Nails Center, στο Χαϊδάρι. Έκπτωση 86%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: