ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ/ΜΑΣΑΖ/SHIATSU/ΜΑΚΙΓΙΑΖ/ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΑΚΡΩΝ


Επαγγελματικά Σεμινάρια έως και (-92%) Καλλιθέα - 55€ από 430€ (Έκπτωση 87,20%) για σεμινάρια μασάζ relax-shiatsu προσώπου & σώματος, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών από τη Σχολή των επαγγελματιών "Beauty and Style" στην Καλλιθέα!
Επαγγελματικά Σεμινάρια έως και (-92%) Καλλιθέα - 45€ από 250€ (Έκπτωση 82%) για σεμινάρια μακιγιάζ πρωινό-βραδινό ή σεμινάρια θεραπείας προσώπου rejuvance, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών από τη Σχολή των επαγγελματιών "Beauty and Style" στην Καλλιθέα!
Επαγγελματικά Σεμινάρια έως και (-92%) Καλλιθέα - 59€ από 750€ (Έκπτωση 92,13%) για ολοκληρωμένη επαγγελματική εκπαίδευση στις τεχνικές περιποίησης άκρων, με χορήγηση βεβαίωσης σπουδών από τη Σχολή των επαγγελματιών "Beauty and Style" στην Καλλιθέα!
49€ για ένα ολοκληρωμένο σεμινάριο 20 ωρών για να γίνεις επαγγελματίας για μία χρυσή σταδιοδρομία και ένα δημιουργικό μέλλον. Σπούδασε και δημιούργησε με φαντασία στις τεχνικές νυχιών, στο πρότυπο κέντρο εκπαίδευσης PERFECT NAILS στην Ηλιούπολη πλησίον μετρό Αγ. Δημητρίου, αρχικής αξίας 1300€ - έκπτωση 97%.
Το Academy Secret Σας Υποδέχεται Σε Ολοκαίνουργιο Χώρο Στην Καρδία Του Πειραιά!!Γνωρίστε τις βασικές τεχνικές και τους χειρισμούς Siatsu Προσώπου!! 80€ από 310€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Ρεφλεξολογίας με απόκτηση Πιστοποιητικού Βεβαίωσης Σπουδών συνολικής διάρκειας 12 ωρών. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές καταξιωμένους στο χώρο της ομορφιάς, από το Academy Secret στο Κέντρο του Πειραιά. Έκπτωση 74%!!

Το Academy Secret Σας Υποδέχεται Σε Ολοκαίνουργιο Χώρο Στην Καρδία Του Πειραιά!!55€ από 270€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Καλλιτεχνικού Μακιγιάζ διάρκειας 12 ωρών με απόκτηση Πιστοποιητικού Βεβαίωσης Σπουδών. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές καταξιωμένους στο χώρο της ομορφιάς, από το Academy Secret στον Πειραιά. Έκπτωση 80%!!
Το Academy Secret Σας Υποδέχεται Σε Ολοκαίνουργιο Χώρο Στην Καρδία Του Πειραιά!!70€ από 295€ για Επαγγελματικά Σεμινάρια Αισθητικής Σώματος με απόκτηση Πιστοποιητικού Βεβαίωσης Σπουδών συνολικής διάρκειας 10 ωρών. Θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση με επαγγελματίες καθηγητές καταξιωμένους στο χώρο της ομορφιάς, από το Academy Secret στο Κέντρο του Πειραιά. Έκπτωση 76%!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: