ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Αστυπάλαια 13/05 - 25/06: 88€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εκδρομή στο πανέμορφο αυτό νησί σε τιμή μοναδική! Εξερευνήστε την και ζήστε την ομορφιά του! 
Αστυπάλαια - Πάσχα : 172€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου.Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με τον καλύτερο και τον οικονομικότερο τρόπο! Μια καταπληκτική τιμή ένα πακέτο διαμονής & ενοικίασης αυτοκινήτου! 
Αστυπάλαια - Πάσχα : 129€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου.Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με τον καλύτερο και τον οικονομικότερο τρόπο! Μια καταπληκτική τιμή ένα πακέτο διαμονής & ενοικίασης αυτοκινήτου! 
Αστυπάλαια - Πάσχα: 98€ ένα 5ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εκδρομή στο πανέμορφο αυτό νησί σε τιμή μοναδική! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και περάστε το Πάσχα σε κλίμα καλοκαιρινό! 
Αστυπάλαια - Πάσχα: 74€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό. Μια μοναδική εκδρομή στο πανέμορφο αυτό νησί σε τιμή μοναδική! Αποκτήστε την προσφορά μας τώρα και περάστε το Πάσχα σε κλίμα καλοκαιρινό! 

Αστυπάλαια - 13/05 - 25/06 : 99€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου.Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με τον καλύτερο και τον οικονομικότερο τρόπο! Μια καταπληκτική τιμή ένα πακέτο διαμονής & ενοικίασης αυτοκινήτου! 
Αστυπάλαια 13/05 - 25/06 : 148€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό & ενοικίαση αυτοκινήτου .Εξερευνήστε το πανέμορφο νησί με τον καλύτερο και τον οικονομικότερο τρόπο! Μια καταπληκτική τιμή ένα πακέτο διαμονής & ενοικίασης αυτοκινήτου! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: