ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΜΥΚΟΝΟΣ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΔΙΑΜΟΝΗ-ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ

162,50€ για 2 άτομα, για να απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις, αξέχαστες ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδος, στη ΜΥΚΟΝΟ, με πλούσιο πρωινό καθημερινά στο GIANNOULAKI VILLAGE 4* THE DELIAN COLLECTION. Από το ταξιδιωτικό γραφείο YOUR WAY TRAVEL, στη Γλυφάδα. Αρχικής αξίας 250€. Έκπτωση 35%
Πάσχα με αυθεντικό κυκλαδίτικο χαρακτήρα, στη Μύκονο! 4 ημέρες για 2 άτομα σε double room με πλούσιο πρωινό και ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετάβασης, στο Aphrodite Beach Hotel, μόνο 266€!


Μύκονος: Πασχαλινό 4ημέρο για δύο άτομα σε double room με πλούσιο πρωινό και ακτοπλοϊκά εισιτήρια μετάβασης, στο Rocabella Mykonos Art Hotel & Spa, μόνο 380€!

Πάσχα στη Μύκονο! Από 180€ για ένα αξέχαστο 4ήμερο για 2 άτομα με πρωινό και συμπεριλαμβανομένων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων μετάβασης, από Μεγάλη Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα, σε πανέμορφα ξενοδοχεία της Μυκόνου από το Ταξιδιωτικό Γραφείο Air Cosmos
Μύκονος! 102€ από 170€ για 3 ημέρες, 2 νύχτες, για 2 άτομα - Ή - 129€ από 215€ για 4 ημέρες, 3 νύχτες για 2 άτομα, με late check-out και 1 παιδί δωρεάν έως 6 ετών, για μια μοναδική απόδραση στο νησί των ανέμων και απολαύστε τη θέα στο Αιγαίο πέλαγος που σας προσφέρει το Sofia Village στη χώρα της Μυκόνου. Έκπτωση 40%.

Δεν υπάρχουν σχόλια: