ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΑΘΗΝΑ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ/ΚΕΝΤΡΑ-ΔΑΣΚΟΥΛΙΔΗΣ/ΝΟΤΗΣ/ΜΠΑΣΗΣ-ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ/ΚΑΛΙΔΗΣ


Αθήνα: Η Οδός της διασκέδασης γίνεται... Ιερά! Μόνο 22€ το άτομο για να απολαύσετε τον Νότη Σφακιανάκη, σε μια από τις πιο όμορφες σκηνές της Αθήνας, την Ιερά Οδό. Στο πλευρό του θα βρίσκονται η ταλαντούχα Φανή Δρακοπούλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τους Mamacita On Fire που θα προσδώσουν rοck ήχο και χαρακτήρα στο σχήμα, ο Βασίλης Δήμας και πολλοί άλλοι. Ισχύει μόνο για τα Σάββατα έως 23/03 και για τραπέζι έως 6 άτομα, χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε κάτι επιπλέον. Από το ProtoPista.gr. Αρχικής Αξίας 37,50€ το άτομο - Έκπτωση 42% !!
Αθήνα: Όταν ξέρεις να... νυχτοπερπαTAS! Μόνο με 16,7€ το άτομο θα πας στο TAS. Και διασκεδάζεις παρέα με τον Δημήτρη Μπάση και την Μελίνα Ασλανίδου. Την παρέα έρχεται να συμπληρώσει ο αγαπημένος μας κρητικός καλλιτέχνης Χαράλαμπος Γαργανουράκης. Ισχύει για τα Σάββατα έως 23/03 και για τραπέζι έως 6 άτομα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον! Από το ProtoPista.gr. Αρχικής Αξίας 35€/άτομο - Έκπτωση 52% !!
Αθήνα: Για εσάς που ψάχνετε ατέλειωτες ώρες διασκέδασης! Μόνο 15€ το άτομο για να διασκεδάσετε μέχρι το πρωί στη σκηνή του VOX, παρέα με τον Πάνο Καλίδη, τον Χρήστο Μενιδιάτη και την Στέλλα Καλλή. Ισχύει για Πέμπτη ή Παρασκευή ή Σάββατο έως 23/03 και για τραπέζι έως 6 άτομα, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε κάτι επιπλέον! Από το ProtoPista.gr. Αρχικής Αξίας 32,5€/άτομο - Έκπτωση 54% !!

Δεν υπάρχουν σχόλια: