ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΔΩΡΑ/ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΣΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ/ΤΣΑΝΤΕΣ ΩΜΟΥ/ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ

Πορτοφόλι με φωτογραφία της επιλογής σας!! 13,50€ από 27€ για να ξεχωρίζετε κάθε στιγμή με το δικό σας, μοναδικό πορτοφόλι (13Χ10,50cm) με την αγαπημένη σας φωτογραφία! Εντυπωσιάστε ή απλά κάντε ένα δώρο με τη φωτογραφία του αγαπημένου σας προσώπου! Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας με επιπλέον χρέωση 3€. Μία μοναδική προσφορά από τη Raferi Digital! Έκπτωση 50%!
Τσάντα ώμου με φωτογραφία της επιλογής σας!! 18€ από 36€ για να ξεχωρίζετε κάθε στιγμή με τη δική σας, μοναδική τσάντα ώμου (21Χ20cm) με την αγαπημένη σας φωτογραφία! Εντυπωσιάστε με το απόλυτο προσωπικό αξεσουάρ ή απλά κάντε ένα δώρο με τη φωτογραφία του αγαπημένου σας προσώπου! Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας με επιπλέον χρέωση 3€. Μία μοναδική προσφορά από τη Raferi Digital! Έκπτωση 50%!
Διακοσμητικό μαξιλάρι με φωτογραφία της επιλογής σας!! Από 7€ για να εκτυπώσετε την αγαπημένη σας φωτογραφία σε ένα (1) διακοσμητικό μαξιλάρι (20Χ20) σε 4 διαστάσεις! Κρατήστε ζωντανές και χαρείτε κάθε στιγμή ανεκτίμητες προσωπικές στιγμές ή απλά κάντε ένα δώρο με τη φωτογραφία του αγαπημένου σας προσώπου! Δυνατότητα Πανελλαδικής αποστολής στο χώρο σας με επιπλέον χρέωση 5€. Μία μοναδική προσφορά από τη Raferi Digital! Αρχικής αξίας από 15€ - Έκπτωση 53%!

Δεν υπάρχουν σχόλια: