ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΘΕΑΤΡΑ/CINEMA-ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ/ΘΕΑΤΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

Μόλις 10 ευρώ για 2 Εισιτήρια (5 ευρώ κατά άτομο) του Εκπληκτικού Θεατρικού Παιδικού Έργου ΑΛΑΝΤΙΝ, βασισμένο στα Παραμύθια της Ανατολής Χίλιες και μια Νύχτες σε Σκηνοθεσία της καταξιωμένης Ταμίλλας Κουλίεβα στο Θέατρο Κολοσσαίον! Μια Ευρηματική Θεατρική Παράσταση, γεμάτη Περιπέτεια, Μυστήριο, Μαγεία, Ειδικά Εφέ, Χιούμορ, Χορό, Ζωντανή Μουσική και Τραγούδι που θα Μαγέψει και θα Κερδίσει τις Καρδιές σας!!!
Μόλις 8 ευρώ για Δύο Εισιτήρια (4 ευρώ κατά άτομο) για την Πανελλήνια Πρεμιέρα της Νέας Υπερπαραγωγής της Disney με την Πολυαναμενόμενη Φαντασμαγορική Περιπέτεια Φαντασίας ΟΖ: Μέγας και Παντοδύναμος στο Cine Κολοσσαίον! Ο Θαυμαστός Κόσμος του Μάγου ΟΖ, με την Υπογραφή του Sam Raimi -γνωστός από τη Σκηνοθεσία της τριλογίας Spiderman- που εμπνέεται από τις Φανταστικές Περιπέτειες του Μυθικού Μάγου και σκηνοθετεί ένα Υπέροχο Παραμύθι, με Μαγικές Εικόνες, Εντυπωσιακό Cast και Kαταπληκτικά Εφέ!!! 

Μόλις 10 ευρώ για Δύο (2) Εισιτήρια (μόνο 5 ευρώ κατά άτομο) για τις Τελευταίες Αποχαιρετιστήριες Παραστάσεις του Φαντασμαγορικού Μιούζικαλ για Μικρούς και Μεγάλους, με Ένα από τα Ωραιότερα Παραμύθια του Όσκαρ Ουάιλντ Ο Εγωιστής Γίγαντας από την Παιδική Σκηνή Θεσσαλονίκης στο Θέατρο Αριστοτέλειον. Μία Εντυπωσιακή Παραγωγή με Μαγευτικά Σκηνικά και Κοστούμια με Ζωντανή Μουσική, με Βιολί και Φλάουτο επί Σκηνής, Χαρούμενα Τραγούδια και Χορευτικά, με μια Πλειάδα Ηθοποιών και Σκηνές Γεμάτες Γέλιο και Συγκίνηση που θα μιλήσουν κατ΄ευθείαν στην Καρδιά σας!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: