ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ:ΝΥΧΤΕΡΙΝΑ ΜΑΓΑΖΙΑ/ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΤΙΚΟΥΔΗ-ΜΕΛΙΣΣΣΕΣ "FIX LIVE"


ΠΡΕΜΙΕΡΑ στη Θεσσαλονίκη: Η διασκέδαση στη Θεσσαλονίκη γίνεται πλέον.. Fix! Μόνο με 21,70€ το άτομο διασκεδάστε στο πιο In Live Stage, το Fix, με Νίκο Οικονομόπουλο, Κατερίνα Στικούδη και τις Μέλισσες. Ισχύει για την Πρεμιέρα της Παρασκευής ή Σάββατο 29-30/03 και για τραπέζι έως 6 άτομα και χωρίς να υποχρεούστε να πάρετε κάτι επιπλέον! Από το ProtoPista.gr. Αρχικής Αξίας 37,50€/άτομο - Έκπτωση 42% !!

Fix live στην Θεσσαλονίκη με τον Νίκο Οικονομόπουλο,που θα τραγουδήσει τις μεγάλες του επιτυχίες, παρέα με την Κατερίνα Στικούδη και τις Μέλισσες!!! Διασκεδάστε με την παρέα σας στην Πρεμιέρα, Παρασκευή 22/3 και Σάββατο 23/3.Παίρνετε 10€ Εκπτωτικό κουπόνι για τραπέζι έξι (6) ατόμων και πληρώνετε στο κατάστημα επιπλέον 120€ για Παρασκευή ή Σάββατο. 

Η Grandsales σας βγάζει έξω! Διασκεδάστε με τον Νίκο Οικονομόπουλο, στο αγαπημένο Fix Live μάζι με την Κατερίνα Στικούδη και τις Μέλισσες, με εκπτωτικό κουπόνι των 10€. Δίνετε απευθείας στο μαγαζί για Παρασκευή 22/03 και Σάββατο 23/03 μόνο 120€ ακόμη, για τα 6 άτομα! Η προσφορά ισχύει και για την πρεμιέρα της παράστασης! Γιατί οι εποχή μας προστάζει την παρέα να κάνει οικονομία στην τιμή, όχι στην διασκέδαση!

Δεν υπάρχουν σχόλια: