ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΠΡΟΙΟΝΤΑ:ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ/ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΑΚΟΝΙΣΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΩΝ/ΜΗΧΑΝΗ ΤΥΛΙΓΜΑΤΟΣ ΓΙΑ SUSHI-ΝΤΟΛΜΑΔΑΚΙΑ-ΤΥΡΟΠΙΤΑΚΙΑΨΗΦΙΑΚΟ ΘΕΡΜΟΜΕΤΡΟ/ΣΕΤ ΜΑΧΑΙΡΟΠΗΡΟΥΝΩΝ

Διπλός Ακονιστής μαχαιριών, για να έχετε πάντα τα μαχαίρια σας ακονισμένα από 6.9€! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ενα email ή τηλεφώνημα (2102477860) στην πόρτα σας!

 Συσκευή Τυλίγματος Sushi από 9.9€! Ιδανική επίσης για ντολμαδάκια ή μικρά γλυκίσματα! Από την Hellas-tech με παραλαβή ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή με ενα email ή τηλεφώνημα(2102477860) στην πόρτα σας!

Μηχανή Τυλίγματος για ντολμαδάκια, λαχανοντολμάδες, τυροπιτάκια, μπακλαβαδάκια και άλλα πολλά από 7.9€! Τυλίξτε στο λεπτό, μόνο με 3 κινήσεις!! Από την Hellas-tech με παραλαβή από το κατάστημα ή πανελλαδική αποστολή ή αντικαταβολή!

 9,99€ για ένα Ψηφιακό ηλεκτρονικό θερμόμετρο κουζίνας και ψησταριάς!! Το νέο σας θερμόμετρο κουζίνας και ψησταριάς είναι ότι πρέπει για να μην χρειαστεί να μαντέψετε πότε το φαγητό σας είναι έτοιμο αλλά με μια απλή μέτρηση να το διαπιστώσετε..! Δυνατότητα αποστολής Πανελλαδικά από το ηλεκτρονικό κατάστημα Car-Gadgets. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: