ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΤΗΝΟΣ-ΔΡΟΣΟΠΗΓΗ ΜΑΝΗΣ-ΑΙΔΗΨΟΣ-ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ:ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΠΑΣΧΑ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΜΟΝΗ


Πάσχα στην Τήνο στο Aeolos Bay Hotel! Απολαύστε 5 ημέρες / 4 διανυκτερεύσεις σε δίκλινο δωμάτιο με Πρωινό σε Μπουφέ για 2 Άτομα και 1 παιδί έως 6 ετών, με 230€ από 460€ ( Έκπτωση 50%)! Προσφέρεται Νηστίσιμο Γεύμα σε Μπουφέ τη Μεγάλη Παρασκευή, Αναστάσιμο Δείπνο το Μεγάλο Σάββατο και Πασχαλινό Γεύμα! Παρέχεται δωρεάν μεταφορά από και προς το λιμάνι κατά την άφιξη και αναχώρηση, Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να περάστε 5 γεμάτες εορταστικές ημέρες στο νησί της πίστης, της τέχνης και της αστείρευτης ομορφιάς!
Πάσχα στη Δροσοπηγή Μάνης στον Οικολογικό Ξενώνα «Philothea»! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις για έως KAI 5 άτομα σε παραδοσιακές αυτόνομες και αυτοεξυπηρετούμενες πέτρινες κατοικίες με Jacuzzi, με 199€ από 375€ (-47%)! Απολαύστε 4 ημέρες απόλυτης ηρεμίας, με θέα το απέραντο γαλάζιο και μόλις 8 λεπτά από την Παραλία του Σκουταρίου! Η προσφορά ισχύει και για το Τριήμερο του Αγ. Πνεύματος! 
Πάσχα στην Αιδηψό, στο Anemolia Studios! Απολαύστε 4 ημέρες / 3 διανυκτερεύσεις σε Διαμέρισμα με Θέα στη Θάλασσα και Πρωινό, για 2 Άτομα και 1 Παιδί έως 12 ετών με 119€ από 240€ ( Έκπτωση 50%)! Παρέχεται Early check in στις 10:00 και Late check out στις 18:00 για να απολαύστε 3 γεμάτες εορταστικές ημέρες στην Αιδηψό!
Απολαύστε μοναδικές Πασχαλινές διακοπές στην όμορφη Χαλκιδική! 269€ για ένα 4ήμερο,από Μ. Παρασκευή έως Δευτέρα του Πάσχα, για 2 άτομα, με πρωινό, δείπνο και εορταστικά γεύματα στο εντυπωσιακό ξενοδοχείο «ΑΚΤΗ ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ» από το Megia Travel, αξίας 329€

Δεν υπάρχουν σχόλια: