ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΛΕΥΚΑΔΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΗΤΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 99€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα. Μια μοναδική προσφορά για ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου, καταπληκτικές παραλίες, διαμονή σε ένα υπέροχο ξενοδοχείο με πισίνα και όλα αυτά σε μοναδική τιμή! 
Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 78€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα.Κάντε ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό ταξιδάκι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου. Κολυμπήστε στο Κάθισμα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου σας, απολαύστε την βόλτα σας και το φαγητό σας στον πανέμορφο Άγ. Νικήτα και γυρίστε ανανεωμένοι! 
Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 156€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα.Κάντε ένα ξεκούραστο και χαλαρωτικό ταξιδάκι σε ένα από τα ομορφότερα νησιά του Ιονίου. Κολυμπήστε στο Κάθισμα ή στην πισίνα του ξενοδοχείου σας, απολαύστε την βόλτα σας και το φαγητό σας στον πανέμορφο Άγ. Νικήτα και γυρίστε ανανεωμένοι! 
Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 104€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα.Ζήστε τις ομορφότερες διακοπές της ζωής σας με μια μοναδική προσφορά, κολυμπήστε στο Πόρτο Κατσίκι, δοκιμάστε τις τοπικές συνταγές και γυρίστε ανανεωμένοι όσο ποτέ! 
Λευκάδα - Άγιος Νικήτας: 66€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα. Η Λευκάδα είναι πάντα ιδανική επιλογή για διακοπές, χωρίς κόστος εισιτηρίων, μοναδικές παραλίες, απίστευτη φυσική ομορφιά και τώρα με μια μοναδική προσφορά διαμονής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: