ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!

ΣΤΟΙΧΗΜΑ


DELIVERAS

ΓΥΘΕΙΟ ΛΑΚΩΝΙΑΣ:ΔΙΑΜΟΝΗ/ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ-ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γύθειο : 148€ ένα 4ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμερίσματα.Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
Γύθειο: 82€ ένα 4ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 
Γύθειο : 99€ ένα 3ήμερο για 4 άτομα σε εξοπλισμένα διαμέρισμα. Οικογενειακές διακοπές με ηρεμία, χαλάρωση και άνεση, σε μια καταπληκτική προσφορά για μια από τις ομορφότερες τοποθεσίες της Πελοποννήσου! 
Γύθειο : 55€ ένα 3ήμερο για 2 άτομα σε εξοπλισμένα studio. Άνετα, όμορφα και καθαρά studio με όλες τις ανέσεις σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή... εμείς σας εξασφαλίσαμε την καλύτερη τιμή! 
Γυθειο - Λακωνία: 129€ για 3ήμερο για 2 άτομα σε πολυτελές Resort με πρωινό και υπέροχη θέα στη θάλασσα! Περάστε ένα ρομαντικό 3ήμερο για 2 σε ένα πανέμροφο και πολυτελές ξενοδοχείο. 
Γύθειο - Λακωνία: 69€ για 3ήμερο για 2 άτομα στο κέντρο του Γυθείου. Η παραλία της πόλης του Γυθείου, με θέα το γαλάζιο της θάλασσας σας περιμένει να κάνετε τις διακοπές σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: